Resorna till solen efter skolstart

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
Vecka 33 börjar de flesta barn i skolan igen och deras föräldrar går tillbaka till jobbet. Detta innebär att färre reser utomlands och priserna sjunker. Är du redo för folktomma stränder och prisvärda hotell?

15 augusti i Malmö, 17 augusti i Göteborg och 18 augusti i Stockholm. Det är då barnen och ungdomarna går tillbaka till skolan. De flesta vuxna människor har även gått tillbaka till jobben och därför gapar flygen och hotellen söderut tomma. Har du haft turen att få sen semester, eller har du rentav kanske planerat det så för att du känner till att det blir så här varje år? Oavsett vilket så kan du skratta dig lycklig. Här ger vi dig alla sista minuten, paket- och charterresor samt all inclusive-resor med avresor mellan 15 augusti och 30 september. Välj och vraka och njut av härliga temperaturer och lyxen att kunna hitta en ledig solstol. Alla priser är per person när två vuxna reser och bor tillsammans.


Alla sista minuten efter skolstartCharter till Grekland efter skolstartCharter till Turkiet efter skolstartCharter till Spanien efter skolstartCharter till Italien efter skolstartCharter till Kroatien efter skolstartAlla all inclusive-resor efter skolstart