Resor för dig i mogen ålder

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Här får du som är i mogen ålder härliga resor att inspireras av. Stanna borta lite längre, boka vuxenhotell, åk på bussresa genom Europa eller kryssa dig fram på Medelhavet.

Det finns många resor anpassade för dig som är i mogen ålder. Som pensionär har du oftast mer tid över till roliga saker, som att resa. Här får du härliga resor att inspireras av.

Åk på långtidsresa till Cypern

Fly den svenska vintern och spendera en längre tid på Cypern. Med Fritidsresor kan du njuta av året-runt-resmålet Cypern mellan 44 och 162 dagar. Bo i Larnaca eller Ayia Napa och välj mellan flera olika hotell. Följ med på guidade utflykter eller ta dig runt på egen hand.

Bussa dig fram i Europa

Vill du inte flyga så kan du åka på en längre bussresa. STS Alpresor har en populär resa med långfärdsbuss som går genom Berlin, Prag och Venedig med slutdestination Bad Gastein. Det är en prisvärd europaresa med många resenärer som återvänder år efter år. Det är enkelt att åka själv då hotellets enkelrumstillägg är borttaget. Det enda som krävs är att du är PRO-medlem.

Kryssa vid Kanarieöarna

En kryssning är ett bekvämt och effektivt sätt att resa på. Kryssa runt Kanarieöarna med MSC Cruises och upplev ett nytt resmål varje dag. Du bor ombord på fartyget och kliver sedan iland vid flera spännande resmål som Las Palmas, S. Sebastian De la Gomera, Funchal på Madeira, Santa Cruz De La Palma och Santa Cruz De Tenerife.

Boka vuxenhotell

Om du vill slippa plask och stoj rekommenderar vi att du bokar en charter med ett barnfritt hotell. Charterbolagen har många hotell anpassade för dig som reser utan barn. På de här hotellen får du en avkopplande semester med mycket lyx och garanterat en paus från vardagen. Det finns många solsäkra resmål att välja mellan.

Hitta din resa bland alla våra erbjudanden

- Åk på seniorresa i Europa
- Åk på seniorresa i Asien
- Koppla av hemma i Sverige
- Se alla seniorresor


30 spännande resor