Reseguidens Sista minuten-app favorit hos Aftonbladet

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Fotomontage: Niclas Wahlström
Den bästa rese-appen inför höstlovet är Sista minuten-appen från Reseguiden.se. Det visar en kartläggning som Aftonbladet gjort.

Tidningen Aftonbladet placerar Reseguiden.se som etta på sin lista över bästa rese-apparna inför höstlovet. I kartläggningen har man bland annat jämfört hur många olika mobiler som appen funkar på, användbarhet, sökmöjligheter och bokningsfunktioner. I omdömet om Sista minuten-appen från Reseguiden.se skriver Aftonbladet bland annat ”användbar app som ger dig kartor och väderprognoser” och ”Trevligt med lättillgänglig service – en knapptryck bort – via deras webbplats och kundtjänst.”.

100 000 nedladdningar

Appen har laddats ner av över 100 000 användare sedan den introducerades våren 2012. Sommarvädret i Sverige gav naturligtvis en rekordstart för appen, många ville boka en chartervecka på sydligare nejder istället för att chansa på en förbättring av hemmavädret. Reslusten har sedan dess suttit kvar hos svenskarna, höst- och jullov har sällan varit så fullbokade hos charterarrangörerna som nu.

Bevakning ger möjlighet till fynd

En av de mest uppskattade funktionerna på Reseguidens app är bevakningstjänsten. Tjänsten signalerar direkt när en resa som motsvarar dina önskemål finns bokningsbar och det ger användaren möjlighet att göra riktiga fynd. Eftersom de bästa resorna bokas upp på några timmar, har man med bevakningstjänsten möjlighet att boka sin resa innan de blivit fullbokade.

Bättre resa, bättre pris

Målet med allt vårt arbete på Reseguiden är att ge resenären bättre möjligheter att få översikt över reseutbudet, kunna göra bättre val av resa och spara pengar. Sista minuten-appen är den senaste i raden av tjänster vi erbjuder. Den är helt utan kostnad för användaren, liksom våra andra tjänster på sajten Reseguiden.se Sista Minuten, Charter, Flyg, Hotell och Hyrbil. I Reseguidens forum får resenären råd och tips av andra resenärer, liksom inspiration genom fantastiska resebilder, bloggar och resealbum. Hängivna medlemmar delar också med sig av sina kunskaper genom att bidra med resmålsguider för destinationer över hela världen. Nya användbara tjänster för medvetna resenärer kommer inom kort.

Ladda ner appen

Här kan du ladda ner appen

Aftonbladets app-översikt

Här kan du läsa Aftonbladets översikt över rese-appar inför höstlovet:
“Fynda solresa inför höstlovet? 7 appar kan klicka dig till värmen”