Reseguidens medlem Andree ordnar träff

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: andree, medlem sedan 2006
Foto: andree, medlem sedan 2006
Medlemmen Andree, eller Eva-Lena som hon egentligen heter, tar än en gång initiativ till en medlemsträff i Göteborg. Vi har ställt några snabba frågor.

Eva-Lena är bosatt i Göteborg och har varit medlem på Reseguiden sen hösten 2006. För henne har det nästan blivit tradition att, helt på eget initiativ, bjuda in till en medlemsträff i sin hemstad.

Nu drar det ihop sig till en medlemsträff som du på eget initiativ har ordnat. Hur känns det?

– Jag ser verkligen fram emot träffen! Det ska bli så kul att återse några som varit med tidigare och att få träffa andra för första gången. Det är också väldigt roligt att även medlemmar som bor på avstånd från Göteborg kommer för att vara med.

Det är inte första gången du är med och ordnar medlemsträff, hur har det varit de andra gångerna?

– Vi har haft en träff i maj och en i oktober förra året då det har varit en härlig stämning. Det har pratats, skrattats, berättats reseminnen och diskuterats resmål.

– Redan under den första träffen sas det att ”detta måste vi göra om, det får bli en årlig tradition”. Sen dröjde det inte länge förrän några av oss tyckte att ett år blev för länge att vänta, så det fick bli en träff i oktober också.

Vad kommer att hända denna gång?
– Denna träff påbörjar vi i Gatenhielmska Kulturreservatet, i Göteborg, där vi kommer att guidas runt av Lars Olsson som bor i reservatet och är mycket kunnig i dess historia. Därefter tar vi oss ner till Klippan för att ta färjan Älvsnabben in till Lilla Bommen, varifrån vi promenerar till Ristorante Othello för att äta och ha roligt, bland annat med en frågesport under kvällen.

När går den av stapeln?
Den 9 maj är det dags och jag hoppas att så många som möjligt lockas till att komma.

Anmälan görs direkt till medlemmen Andree i diskussionen om träffen. Senast 30 april.
Kontakta Andree om du har några frågor om träffen.