Reseguiden.se - En av Sveriges bästa sajter!

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Reseguiden.se blev nominerad för 6:e gången i Internetworlds årliga lista över Sveriges 100 bästa sajter. En delad andra plats i kategorin "Årets prisjämförelsesajt" blev resultatet.

Internetworld utser varje år de 100 bästa sajterna i 15 olika kategorier. Reseguiden blev för 6:e året nominerad och vald till en av Sveriges bästa sajter.
- Det är jättekul att vi för sjätte gången i ordningen är med i denna fina samling, säger Michael Blaxland, VD på Reseguiden.se.
I kategorin “Bästa prisjämförelsesajt” var de nominerade, förutom Reseguiden.se, Prisjakt.se, som fick första pris, Compricer.se, Elskling.se och Pricerunner.se.
Motiveringen för Reseguiden.se löd: “En snabb och lättöverskådlig sajt med tillgång till omdömen och betyg från Tripsadvisor placerar Reseguiden på Topp 100. Med en sista minuten-app visar man var fokus ligger. Det ska gå enkelt och snabbt att komma iväg”.
- Detta bekräftar vår ständiga strävan att hjälpa resenären hitta den bästa resan till det bästa priset, säger Michael Blaxland, VD på Reseguiden.se.