Reseguiden bjuder på exklusiv förhandsvisning

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Bild: Sandrew Metronome
Den musik- och dansspäckade 80-talsklassikern Fame är tillbaka i en ny uppdaterad filmatisering. Nu har du som medlem på Reseguiden möjlighet att se filmen före alla andra!

I filmen Fame får du följa unga, hoppfulla talanger som kämpar för sin plats i strålkastarljuset och försöker nå sina drömmar genom en kombination av talang, hårt arbete och engagemang. Under resans gång kommer varje elevs passion och målmedvetenhet att sättas på prov för att man i slutändan ska kunna upptäcka vem som har det som krävs för att nå berömmelse. “Fame… I'm gonna live forever…”.

Först till kvarn får biljetter

På Reseguiden har du möjlighet att dela dina resupplevelser med andra resenärer samt få tips från andra som gjort spännande resor. Förutom inspirerande nyhetsbrev får du även möjlighet att ta del av tävlingar och annat roligt speciellt för dig som är medlem.

Nu har du chansen att se den nya versionen av den prisbelönade filmen Fame, under en exklusiv förhandsvisning på den klassiska 40-talsbiografen Park på Sturegatan i Stockholm. Kom ihåg… först till kvarn gäller!

Se filmtrailer och läs om hur du får biobiljetter