Res hit billigare!

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Reseguiden.se
Nu har Reseguiden en ny funktion i flygsöket som gör det ännu lättare att hitta billiga resor. Efter gjord sökning kan du nu också välja att se resultat tre dagar bakåt och framåt i tiden.

Med den nya funktionen kan du lätt jämföra flera priser samtidigt för ± tre dagar i en lättförståelig kalenderöversikt.

– Nu är det lättare att jämföra olika datum, vilket är smidigt för dig som har möjlighet att vara flexibel, säger Kristoffer Zaar, systemutvecklare på Reseguiden.se

– Reseguidens sökmotor jämför flyg från över 500 flygbolag och flexibiliteten med att kunna välja närliggande datum gäller för samtliga aktörer i flygsöket, på en och samma gång, fortsätter Kristoffer.

Så lätt kan du se resultat för ± 3 dagar

Den nya funktionen är perfekt för dig som prioriterar ett lågt pris och gör det lättare att hitta flyg och planera resan. Så här lätt kan du se sökresultat för närliggande dagar:

1. Sök som vanligt – klicka på “Hitta lägsta priset på närliggande datum”
Du börjar som vanligt genom att surfa in på vårt flygsök och fyller i destination, avreseort och datum. När sökningen är klar klickar du på länken “Hitta lägsta priset på närliggande datum”, som dyker upp högst upp på sidan.

2. Jämför olika dagar med kalenderöversikten
Nu får du upp en tydlig kalenderöversikt där du kan undersöka priserna för upp till tre dagar före och efter ursprungsdatumet. Du kan hämta eller kontrollera pris för upp till fyra olika avresedatum samtidigt!

Priserna i kalendern baseras på priser som andra hittat, eller söker fram helt nya. Du kan se när ett befintligt pris hittades genom att hålla muspekaren över det och när du klickar på en blank dag hämtas ett helt nytt pris.

3. Välj datum i översikten
När du hittat ett pris och datum som passar i kalendern väljer du helt enkelt det och återgår då till det vanliga sökresultatet och får se de olika flygbolagen och alternativen för just det datumet.

Prova själv – gå direkt till Reseguidens flygsök