Res billigt till värmen i januari

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Thinkstock
När julen är över går priset på charterresorna ner, och då kan du passa på att göra ett klipp till solen. Vi har letat fram de billigaste resorna med avresa i januari.

Drömmer du dig bort till sol och sommar nu när det är som kallast i Sverige? Det är du inte ensam om. Julen är snart här, men när den värsta julhysterin har lagt sig sjunker priserna på charterresorna. Därför har vi letat fram de billigaste resorna till värmen i januari. Passa på att boka ett hotell med hög standard, sällan får du mer för pengarna. Priserna nedan gäller per person med del i dubbelrum, hotell med minst tre stjärnor och avresa i januari 2015.


Charter till Gran Canaria i januariCharter till Teneriffa i januariCharter till Kap Verde i januariCharter till Thailand i januariCharter till Mexiko i januariCharter till Aruba i januariCharter till Dominikanska republiken i januariCharter till Dubai i januari


I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:

- All inclusive i januari
- Billig sista minuten

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26