Rabattfynda solsemestern

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

www.barnensturistguide.se
Nu är hungern efter en skön sol- och badsemester som störst. Researrangörerna har många bra erbjudanden om du vill byta gråmörkret mot solens värmande strålar. Vi tipsar om de bästa rabattmöjligheterna just nu.

Veckans klipp med Apollo

Varje vecka presenteras ett antal resor till utvalda hotell med bra rabatter. Här är värt att kolla lite då och då. Kolla in ”Veckans klipp”.

3000 kronor rabatt till Thailand med Fritidsresor

Här finns flera olika rabatterbjudanden för resor till Thailand.
Läs mer här!

Barnen käkar gratis med Fritidsresor

Fritidsresor har även erbjudandet att låta barnen äta gratis på alla Blue Village-hotell. Det gäller om du bokar all-inclusive eller måltidstillägg för de vuxna. Hotellen finns på resmål som Bulgarien, Cypern, Grekland, Egypten, Spanien, Italien, Turkiet och Tunisien.
Läs mer här.

Rabatt på kryssningar till Nilen med Solresor

Få vintervärme till rabatterade priser på utvalda resor till bland annat Kanarieöarna och Egypten, bland annat kryssningar på Nilen. Vissa erbjudanden har all-inclusive.
Läs mer här.

Rea på långresor med Ving

Fynda resor till karibiska Aruba och Dominikanska republiken, Sri lanka, Thailand och Vietnam i februari månad.
Läs mer här.

40 prissänkta hotell på Mallorca med Ving

Bra rabatter om du skall njuta av Mallorca i sommar på en mängd resmål och hotell, inklusive det nya Sun Garden Cala Azul Park.

Läs mer.

Sista minuten

Vill du resa inom kort, så har du naturligtvis alla sista minuten-resorna på ett ställe. Massor av resmål och alternativ, även enbart flyg.Bästa sista minuten just nu