Prisvärt för barnfamiljen vid Medelhavet

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Nazar
I sommar lockar Medelhavet med fina stränder, massor av sol och mycket avkoppling. Här får du fem prisvärda charterhotell som passar extra bra för barnfamiljer.

Ta med hela familjen och åk till värmen vid Medelhavet i sommar. Här får du fina stränder, mycket sol och familjehotell med plaskvänliga pooler och barnaktiviteter. Vi har valt ut fem prisvärda hotell för barnfamiljen.

Hotel Apollon, Kos

På vackra Kos ligger det här hotellet som är perfekt för dig som reser med barn. Hotellet består av flera små byggnader och ett fint poolområde samt en lekplats för de minsta. På förmiddagarna kan du prova på allt från vattengympa till zumba och bollsporter ifall du blir rastlös av att bara ligga på en solsäng. Halvpension är inkluderat i priset när man bor här, och det finns möjlighet att köpa till all inclusive. Och kanske bäst av allt, det är bara 150 meter till stranden.
Läs mer och se priser här.

Viva Mallorca, Mallorca

Det här är ett stort och barnvänligt hotell med fyra stjärnor i Can Picafort på Mallorca. Här bor familjen i lägenheter för upp till fyra personer med möjlighet att lägga till all inclusive. Poolområdet är inbjudande med flera pooler varav en mindre barnpool. Det är dessutom nära till den 300 meter långa sandstranden. Vill du aktivera dig mellan varven i solstolen så finns gym, tennisbana och bordtennis. Föredrar du nedvarvning så kan du få sköna behandlingar mot betalning i spaavdelningen. Det är fritt wifi på hela hotellet.
Läs mer och se priser här.

Triton, Kreta

I ett av de mest barnvänliga områdena på hela Kreta, Agii Apostoli, ligger detta fyrstjärniga hotellet precis vid havet, Här bor du i rymliga och praktiska lägenheter med plats för upp till sex personer. Det fina poolområdet har man utsikt över från nästan alla rum, och här finns det två pooler där en utav dem har en barnsektion. Blir du törstig eller hungrig av att sola och bada har hotellet både snackbar, poolbar och restaurang med väldigt god mat. För de minsta finns också en lekplats och ett lekrum om det blir för varmt ute. En liten stig tar dig enkelt från poolområdet ner till den fina och barnvänliga sandstranden. När det är middagstid kan du välja mellan de många bra restaurangerna i området eller helt enkelt äta på hotellet.
Läs mer och se priser här.

Tamaris, Makarska rivieran

På Tamaris bor du alldeles på den fina strandpromenaden i semesterbyn Tucepi på Makarska rivieran i Kroatien. Ett hotell som har fått höga betyg av sina besökare och som har många återkommande gäster år efter år. Här bor man i stora två- och trerumslägenheter med gott om plats för hela familjen. Med alla faciliteter man kan tänka sig. Som hemma fast borta. Hotellet har också en fin pool med barnavdelning och kort väg till både restauranger och kaféer. Reser du med små barn kan du också låna barnsäng och sulky av hotellet så du slipper packa med dig mycket hemifrån.
Läs mer och se priser här.

Dosi Hotel, Kusadasi

Det här mysiga och personliga trestjärniga hotellet ligger i Kusadasi, nära Sides centrum. Bo bekvämt i dubbelrum eller familjesvit för upp till fyra personer. Poolområdet är fint med två pooler, separat barnpool och vattenrutschkana. Hotellet har dessutom ett stort utbud av ativiteter för hela familjen. För barnen finns en internationell barnklubb med bland annat minidisco, bordtennis och lekplats. Lockar även stranden går hotellbussen dit flera gånger om dagen. I priset ingår all inclusive och huvudrestaurangen serverar stora och varierande bufféer.
Läs mer och se priser här.

- Familjevänligt vid Medelhavet under 3000 kronor
- Familjevänligt vid Medelhavet under 4000 kronor
- Familjevänligt vid Medelhavet under 5000 kronor
- Se alla erbjudanden för dig som reser med barn