PREMIÄR - Ny startsida på Reseguiden

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Nu lanserar vi nya Reseguiden.se. Förstasidan är fullspäckad med spännande artiklar, tips och nyheter. – Vi ska servera den bästa inspirationen från våra medlemmar och krydda det med våra söktjänster och rena redaktionella nyheter, säger Rikard Andreasson, chefredaktör.

– Nu lanserar vi nyheter på startsidan. Vi vill vara det självklara valet för dig som ska ut och resa och då känns nyheter, forum och våra söktjänster som naturliga ingredienser, säger Rikard Andreasson, chefredaktör på Reseguiden.

– Den nya startsidan blir ett skyltfönster för Reseguiden där vi plockar fram godbitar från sajten. Ibland kan det vara svårt att hitta det som är bra och matnyttigt på nätet. Därför är det kul få möjligheten att lyfta fram alla spännande medlemmar och deras tips i ytterligare en kanal. I vårens utvecklingsprojekt har vi även gjort en ansiktslyftning av nyhetsbrevet. Det nya nyhetsbrevet känns fräscht och lättillgängligt samtidigt som det ger mer läsvärde, säger Ellinor Thunberg, webbredaktör.

Det är också premiär för våra nya destinationssidor. Populära resmål får egna geografiska översikter med specifika erbjudanden och resmålstips från Reseguidens medlemmar. Vi har också förbättrat och snabbat upp sökmotorn för flyg- och hotell.

Vad tycker du om nya Reseguiden.se? Tyck till och diskutera här.