Plånboksvänlig lyxcharter

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Fritidsresor
Att bo med bästa möjliga service, sova som en prins eller prinsessa och att äta som en riktig kunglighet brukar kosta skjortan. Så behöver det inte vara. Här visar vi dig hur.

De flesta utav oss drömmer väl om att bo riktigt lyxigt på semestern. De flesta har dock tyvärr inte råd med detta. Därför har vi gett oss sjutton på att vi ska hitta lyxiga charterresor till bra priser. Där du får mycket för pengarna helt enkelt. Alla priser är per person när två vuxna reser tillsammans. Hotellen har minst fyra stjärnor.

Grekland

Älskade, älskade Grekland. Kan man göra annat än att älska ett land där ne betyder ja och där solen nästan ständigt strålar från en klarblå himmel? Här lyxar du bäst i Grekland.


Femstjärnig lyx i Grekland under 5000 kronor


Bulgarien

Här får du verkligen mycket för pengarna. Spendera en vecka i välkända Sunny Beach eller prova på någon av de vackra orterna Nessebar eller Sozopol. Även på plats är det prisvärt att äta och leva.


Lyxig charter till Bulgarien under 5000 kronor


Turkiet

Side, Alanya, Belek, Bodrum eller varför inte Marmariskusten? Turkiet har otroligt många lyxhotell att välja mellan. Alla håller hög standard och ger dig en semester som du sent kommer glömma.


Femstjärnig lyx i Turkiet under 6000 kronor


Italien

Pizzans och pastans hemland har bra mycket mer som lockar. Vad sägs om ett lyxigt hotell med svalkande pooler och fantastisk service? Här ger vi dig Italien i en lyxförpackning.


Lyxig charter till Italien under 6000 kronor


Spanien

Mallorca, Gran Canaria eller Spaniens fastland. Valet är ditt. Oavsett vilket av nedan hotell du väljer får du lyx och riktigt god mat. Dessutom är du nästan garanterad solsken och glada skratt.


Femstjärnig lyx i Spanien under 7000 kronor


Thailand

Få platser i världen ger dig så hög standard till så låga priser som Thailand. Här bor du fint med fantastisk service och ett stort urval av faciliteter. Här är hotellen där du knappast lär längta hem.


Lyxig charter till Thailand under 10 000 kronor


Mexiko

Kritvita sandstränder, makalöst god mat och turkost vatten. Mexiko är minst sagt ett paradis. Ett paradis upplevs väldigt bra från en hängmatta på ett lyxigt hotell. Här har du några att välja på.


Lyxig charter till Mexiko under 14000 kronor


Maldiverna

Alla plånböcker är olika stora, därför var vi bara tvungna att ta med detta paradis också. Här finns den ultimata semesterupplevelsen med kokosnötter, ljumna bad och allt annat som hör därtill.


Lyxig charter till Maldiverna under 19 000 kronor


I Reseguidens sökmotor hittar du fler resor:
- Alla charterresor
- Alla charterresor med all inclusive
- Alla flygresor
- Alla sista minuten