Paulina - Social Media Manager Reseguiden.se

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Bild: Paulina
Hej! Jag är Reseguidens Social Media Manager och hänger på allt från Facebook till Twitter och Instagram. När jag ska ut och resa ligger USA högt upp på listan tillsammans med resmål där stränderna är fantastiska eller bergen snöklädda. Jag älskar att shoppa och att springa!

Jag jobbar som Social Media Manager och har hand om Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest med mera. Som förre detta sprinter älskar jag när det går snabbt och det gör det hela tiden i sociala medie-världen. Tempot, variationen, utvecklingen och kontakten med människorna är roligast. Detta i kombination med resor är perfekt!

Vad har jag tidigare gjort då? Jag har läst samhäll-media på gymnasiet, gjort en satsning på en friidrottskarriär, pluggat Turism vid Mittuniversitetet i Östersund, rest en massa och jobbat cirka 5 år som webbredaktör på en hotellbokningssajt.

Jag älskar att resa. Resmål jag alltid återkommer till är USA med NYC och LA i spetsen samt Franska rivieran med Cannes i topp. I framtiden drömmer jag om att åka till en riktig paradisstrand i Karibien. Mina resor ska antingen bestå av shopping i storstäder som NY och London, sol och bad på härliga stränder eller skidåkning på höga berg. Mellan de större resorna älskar jag att checka in på olika spahotell runt om i Sverige. Övriga intressen är mode, löpning, skidåkning, shopping och att vara med nära och kära.

Hör av dig om du undrar något, jag finns där ute i sociala medie-världen!

/Paulina

paulina@reseguiden.se
http://www.reseguiden.se/minsida/paulina
031 - 774 39 26