Nyheter på Kanarieöarna

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Apollo/MSC
Kanarieöarna är ett populärt resmål för oss svenskar och många åker på charter hit år efter år. Därför är charterarrangörerna alltid redo med nya och spännande orter och hotell.

Kanarieöarna hamnar ofta på topp när man listar populäraste resmålen för oss svenskar. På ö-gruppen tio mil utanför Afrika finns det alltid något nytt att upptäcka. Här kommer vinterns bästa nyheter från charterarrangörerna.

Arguineguin, Gran Canaria - nyhet för Apollo

Arguineguin är en lugn och charmig fiskeby på Gran Canarias sydkust. Här finns det alltid nyfångad fisk och färska skaldjur. Det är färre turister, men desto fler norrmän. Våra grannar i Norge älskar nämligen den här orten. Anfi Beach är kanske öns allra finaste strand. Även marknaden i byn sägs vara väldigt bra. Vill du ha lite mer liv och rörelse ligger Puerto Rico rätt nära. Flyget tar cirka sex timmar och transfern tar 40-50 minuter.

Res hit med: Apollo, Fritidsresor, Solresor och Ving.

Radisson Blu Resort, Gran Canaria - nytt hotell

Åker du till Arguineguin på Gran Canaria med Apollo kan du bo på femstjärniga Radisson Blu Resort. Rummen är stilfullt inredda och med havsutsikt. Några av rummen har till och med egen bubbelpool på terrassen.

Läs mer om hotellet >>

Kryssa från Gran Canaria

Nu kan du åka på kryssning från Las Palmas på Gran Canaria med Apollo. Njut av bekväma dagar ombord på MSC Armania och upplev öar som La Palma, Madeira och Teneriffa. Kryssningen kan kombineras med en veckas sol och bad på Gran Canaria.

Läs mer om kryssningen >>

Gran Canaria en weekend eller 11 dagar

I vinter kan du åka på weekend till Gran Canaria med Fritidsresor. Perfekt för dig som inte hinner åka iväg en hel vecka. Nytt för i år är även en 11-dagarscharter, för dig som har lite mer tid. Flyg från Stockholm eller Göteborg. Weekend gäller onsdag till söndag.

Läs mer om resan >>

Costa Teguise, Lanzarote - ny ort

Apollos nyhet på Lanzarote är orten Costa Teguise. Omgivningen är grön med mycket plantager, affärer och restauranger. Avkoppling blandas med aktiviteter som vindsurfing och golf. Den gamla huvudstaden Teguise ligger nära med sin färgstarka söndagsmarknad.

Res hit med: Apollo, Fritidsresor, Solresor.

Puerto Calero, Lanzarote - ny ort

Puerto Calero på Lanzarote är ett nytt resmål hos Fritidsresor. Orten är liten och exklusiv och har växt upp kring småbåtshamnar, sydväst om Puerto del Carmen. Här finns bra restauranger och många märkesbutiker.

Res hit med: Fritidsresor.

HD Beach Resort, Lanzarote - nytt hotell

Åker du med Apollo till Costa Teguise på Lanzarote kan du bo på fyrstjärniga HD Beach Resort med all inclusive. Ett strandnära och fräscht hotell gjort för en avkopplande semester. Poolområdet är barnvänligt med två roliga barnpooler. Det finns även spa, hamam, gym och aktiviteter som tennis, basket, minigolf och spinning. Flyget tar cirka sex timmar och transfern 20 minuter.

Läs mer om hotellet >>

La Santa med Club La Santa, Lanzarote - träningshotell

Fritidsresor har charter till nya orten La Santa. Med boende på Kanarieöarnas bästa sporthotell Club La Santa är det träning i fokus. Hotellet räknas till en av världens bästa sport- och lifestyleanläggningar med aktiviteter som cykling, tennis, basket, volleyboll, gym, vindsurfing, friidrottsbana och 50-metersbassäng. I gymmet tränar du med eliten med hjälp av 40 instruktörer. Här ordnas även fotbollsskola för barn och ungdomar. Kombinera träning med sol och bad vid poolen eller de anlagda stränderna i en lagunliknande vik. För barnen finns internationell barnklubb med skandinavisktalande personal. Flyg tar fem timmar och 50 minuter och transfer cirka 35 minuter.

Läs mer om hotellet >>

Res hit med: Fritidsresor.

Sunprime Ananda Suites, Gran Canaria - barnfritt hotell

Nu öppnar Ving sitt tredje vuxenhotell på Kanarieöarna. Nyrenoverade Sunprime Ananda Suites ligger i Playa del Inglés, södra Gran Canarias självklara centrum. Här får du en avkopplande semester i barnfri miljö. Hotellet ligger med perfekt läge nära både stranden och shopping- och restaurangstråken. Sviterna är moderna och stilrena och poolområdet en central plats. Hotellet erbjuder även gruppträning, spa och gym.

Läs mer om hotellet >>

Blue Couples IFA Beach, Gran Canaria - nytt hotell

Bo på det barnfria hotellet Blue Couples IFA Beach med Fritidsresor. Hotellet ligger precis vid den härliga sandstranden i San Agustin. Rummen är nyrenoverade och fräscha och du kan boka ett med utsikt över poolområdet. Det är gångavstånd till ett shoppingcenter med restauranger och butiker.

- Läs mer om hotellet >>

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler charterresor till Kanarieöarna.


Charter till Gran Canaria

Priset gäller per person med del i dubbelrum.

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.