Nyhet: Jamaica med Ving

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Christer Engström
Bild: Christer Engström
Bild: Christer Engström
Bild: Christer Engström
Bild: Christer Engström
Ving blickar västerut och drar igång charter till Jamaica med avresa under vintern 2012/2013. Den gröna paradisön har kritvita stränder och avslappnad atmosfär.

Nästa vinter är det premiär för Vings paketresor med hotell och flyg till Jamaica. Resorna kommer att avgå från Arlanda och Landvetter mellan den 11 november 2012 och mars 2013. Boka kan man göra redan i januari.

Fantastiska stränder i Montego Bay

Resorna kommer att gå till Montego Bay på nordvästra Jamaica. Hotellen ligger direkt på den kritvita stranden och erbjuder all-inclusive. Även om staden är liten så finns det ett bra nattliv. Längre västerut ligger Negril som har en väldigt avslappnad atmosfär och är känt för sina vackra solnedgångar.

– Jamaica är ett perfekt sol- och badresmål med fantastiska stränder. Men det finns också mycket att göra. Ving kommer från nästa vinter ha både svensk guideservice och utfärdsprogram på plats, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Jamaica ligger i ö-gruppen Stora Antillerna i Karibiska Havet, cirka 15 mil söder om Kuba. Resorna hit är en del i Vings Karibien-satsning och en annan nyhet nästa vinter blir charterflyg till Punta Cana på Dominikanska Republiken.

Om Jamaica

Jamaica med sina vita stränder, sitt tropiska klimat och sina vänliga invånare passar alla resenärer. Montego Bay passar den som önskar hålligång, Negril är känt för sina solnedgångar och strand medan Runaway Bay är perfekt för avkoppling.
1 / 8
Thinkstock
3 / 8
Thinkstock
Min strandfavorit
4 / 8
5 / 8
Thinkstock
7 / 8
Thinkstock
på väg till katamaranen
8 / 8