Nyhet: Direkt till Langkawi

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Apollo
Bild: Apollo
BIld: Thinkstock
Bild: Thinkstock
Bild: Thinkstock
Bild: Thinkstock
Ön Langkawi tar plats i charterbolaget Apollos vinterprogram för nästa säsong. Det innebär också att det blir lättare att ta sig till den thailändska ön Koh Lipe.

Nu släpper Apollo nyheten Langkawi i Malaysia – en skön mix av stränder och regnskog. Som charterresenär med boalget väljer du mellan åtta hotell, de flesta vid öns sydvästra kust.

Smidigare till Koh Lipe

Med det nya direktflyget från Arlanda tar det bara 11 timmar till Langkawi. Men det innebär inte bara ett nytt resmål i programmet, utan också ett lättare sätt att ta sig till Koh Lipe på andra sidan thailändska gränsen. Ön finns bland Apollos resmål sedan tidigare, men utbudet ökas nu med flera nya hotell. Med båttranfser tar det bara en timme till Koh Lipe från Langkawi.

– Hit reser man för att koppla av och varva ner. De flesta hotellen vi erbjuder är av enklare backpacker-karaktär, men det finns även lite finare resorts med pool, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo

De båda resmålen finns att boka från mars och resorna avgår varanan vecka under vintersäsongen 2012/2013.

Om Langkawi Malaysia

Langkawi är Malaysias populäraste semesterresmål. Här finns allt för en lyckad resa – fantastiska sandstränder, bra aktiviteter, fina golfbanor och billig shopping. Med ett tropiskt klimat är det alltid varmt, minst regn dock januari – april.
Populära resor från Göteborg till Langkawi