Nyhet: Charter till St Lucia

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Fritidsresor
Bild: Fritidsresor
Bild: Erik Sahlin
Bild: Fritidsresor
Bild: Erik Sahlin
Bild: Fritidsresor
Nästa vinter blir det fler karibiska resmål att välja bland i charterprogrammen. Den hetaste nyheten hos Fritidsresor är charterkombon Barbados och St Lucia.

Barbados är Fritidsresors karibiska nykomling den här vintern. Nästa säsong får ön sällskap i programmet av grannen St Lucia, Dominikanska Republiken och fler resor till Mexiko. Det gynnsamma dollarläget gör Karibien till ett allt mer populärt semesterresmål.

– Vi ser en direkt koppling mellan dollarkursen och ökad reslust västerut, säger Marie Malmros, informatör på Fritidsresor.

Barbados + St Lucia = Sant

Vintern 2012/2013 är det premiär för den nya kombinationsresan till Barbados och St Lucia. Du spenderar en vecka på vardera ö och enligt Fritidsresors Sverigechef är det den perfekta mixen.

– Medan Barbados erbjuder kritvita stränder, bröllop och coolt kvällsliv är St Lucia grön, lugn och prisvänlig, säger Bassam el Mattar.

Fritidsresor erbjuder tre olika hotell på St Lucias västkust och flygresan tar runt 10 timmar från Stockholm till Barbados. Det tar sedan 45 minuter att flyga mellan öarna.

Åter till Dominikanska Republiken

När Dominikanska Republiken nu gör comeback hos Fritidsresor är det två år sedan sist. Som enda svenska charterarrangör erbjuder de hotell på Samana-halvön, men de kommer också att erbjuda orter som Cabarete och Playa Dorada på den norra kusten.

Om St Lucia

Saint Lucia ligger i södra Karibien och sedan länge att populärt resmål. Reduit Beach, Jalousie Beach och Anse Chastenet är några av de fina stränder du hittar här. Här talas engelska, bästa period för resa är december – april.
31°
Klimat i september
27°
Badtemp i september
Populära resor från Göteborg till St Lucia