Nu dyker priserna!

Maria
Medlem sedan 2007

Foto: sesoli, medlem sedan 2008
Industrisemestern är ett minne blott, skolorna har börjat öppna dörrarna och de stora turistmassorna vänder blicken hemåt. Nu är det dags att fynda bland säsongens sista resor vid Medelhavet.

Från mitten på augusti dyker priserna runt Medelhavet och en av årets billigaste perioder för utlandsresor drar igång. Den som har sparat några extra semesterdagar kan verkligen fynda bland resor, resmål och hotell.

Temperaturerna runt Medelhavet håller sig på många håll till långt in i oktober. Sensommar och höst är dessutom en perfekt årstid för den som vill göra annat än att bara sola och bada.

Sensommar i Grekland lockar svensken

Bland de mest sökta resmålen på Reseguiden.se så långt i augusti ligger tio vid Medelhavet. Detta visar tydligt att svensken vill förlänga sommaren med en resa till solen. På första plats på svenskens önskelista ligger en sensommar i Grekland.


1. Grekland
2. Spanien
3. Turkiet
4. Italien
5. Kroatien
7. Egypten
8. Bulgarien
9. Cypern
10. Portugal

Bästa tipset för den som vill iväg är att bevaka olika sista minutenöversikter och slå till direkt om drömresan dyker upp.


Alla Sveriges sista minuten samlat på ett ställe!Billigast just nu!

[script src=“ type=”text/javascript“ charset=”utf-8“ src=”
http://media.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=744d63dd4e95fbab64eac36710cf3952&site=reseguiden&javascript=1“”]