– Nu drar vi till Turkiet!

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Nazar
Bad, pirater, god mat och aktiviteter är bara lite av allt kul som står på schemat för familjen från Ronneby, den närmaste veckan. Redan i helgen byter de svensk försommar mot Medelhavsvärme.

Nu är pappa Fredrik, mamma Johanna och döttrarna Kajsa och Clara på väg till ett soligt Side och Pegasos World, där de ska spendera en vecka med lyxig all-inclusive.

– Det kom lite som en chock, detta är ju sånt som inte händer, säger pappa Fredrik.

Tjejerna ser mest fram emot att bada, de blev spända när de fick veta och började packa direkt, fortsätter han.

Och troligtvis kommer Kajsa och Clara inte att spendera så mycket tid på torra land – Pegasos World har ett poolparadis på hela 10 000 kvadratmeter. Om de trots allt tröttnar finns både barnklubb, minidisco och massa annat kul, och dessutom står en utflykt till havs med pirattema på schemat.

Första semestern med all-inclusive

Familjen, har tidigare rest till bland annat Grekland, Spanien och Thailand, men aldrig tidigare med all-inclusive.

– Det ska bli spännande att se hur maten är och hur det funkar, säger Fredrik. Det finns ju mycket att välja på och det är bra för barnen också, säger han.

Gänget som nu alltså ska testa all-inclusive för första gången består av pappa Fredrik, till vardags säljare på Cloetta och mamma Johanna, butikschef på Dressman. Med på resan är också barnen Kajsa och Clara, 9 respektive 5 år gamla. Surfa gärna in och säg hej till familjen på Fredriks egen sida på Reseguiden.se.

Snabbfakta Pegasos World

Läge: 6 kilometer utanför Side.
Byggt: 2002, renoverat 2007.
Pool: 10 000 kvadratmeter utomhus, även barnpooler.
All-inclusive: I konceptet ingår frukost, lunch och middag, samt varierande tillgång till snacks. Alla lokala drycker ingår.

Hitta din charter till Turkiet