Nu är det prisras på sista minuten

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Sommaren här hemma i år är ingenting vi behöver klaga på alls. Oavsett om du har varit hemma hela sommaren eller inte så är perioden med sol och värme här väldigt kort. Det är nu du kan göra någonting åt det, få mer av den sköna värmen, förbättra på solbrännan eller få de där extra krafterna inför höstrusket som snart når oss.

När sommaren närmar sig sitt slut och folk går tillbaka till jobb och skolor faller priserna på sista minuten. Detta för att charterbolagen fortfarande vill ha fullt på sina flyg, och för att hotellen inte ska stå tomma.

Om du har någon semestervecka kvar eller kanske lite föräldraledighet sparad, passa på att komma iväg till ett billigt pris. Grekland, Turkiet och Kroatien är bara några av de billigaste länderna att åka till. Vi har letat upp några av de bästa erbjudandena. Priset gäller per person när två personer reser tillsammans.


Aktuella sista minuten


Fler sista minuten-resor hos Reseguiden

- Sista minuten med specificerat boende
- Sista minuten med ospecificerat boende
- Sista minuten med endast flyg

Hittar du inte din resa ovan? I Reseguidens jämförelsetjänst för charter hittar du låga priser på charter till hela världen. Klicka här för att boka.