Njut av romantik på hemmaplan

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Tjolöholms slott
Foto: Hestraviken
Foto: Selma Spa
Ta med din kärlek på weekend någonstans i Sverige. Bo romantiskt med choklad, champagne, spa och trerätters middag för två. Bli kära på nytt i vinter!

Det är viktigt att vårda relationen i ett förhållande. Åk på romantisk weekend i vinter och ta hand om varandra. Det finns många hotell anpassade för kärlekspar, med spabehandlingar, bubbelpool och romantisk middag för två. Överraska din partner eller planera er weekend ihop. Till årsdagen, för att fria eller bara för att få dyrbar egentid ihop.

Bo på slott med mycket romantik

Bli slottsherre och slottsfru för en weekend. Boka några dagar på Tjolöholms slott, som ligger i Kungsbacka. Bo i romantiska Grindstugan, en korsvirkesstuga i engelsk cottagestil vid slottets huvudgrind. Här får du kök, vardagsrum, matsal och en ljuvlig sängkammare. Vandra längst vattnet, ät gott och ta efterrätten vid brasan.

Börja helgen med romantisk fredag i Småland

Börja helgen riktigt romantiskt med fredagsmys på Hestraviken i Småland. Starta med fördrink och ät sedan en fyrarätters middag ihop. Du får även en härlig timme i relaxaveldningen med champagne vid poolkanten.

Njut av spapaket på Selma Spa

I Sunne ligger Selma Spa, en plats för paus i tillvaron. Ta med din käresta och hoppa i badrocken för att njuta av spaområdet med pooler, bubbelpool och bastu. Även gym och träningspass. På morgonen får du en ekologisk frukostbuffé.

Hitta fler romantiska resor

- Se alla romantiska erbjudanden i Sverige >>

- Här hittar du Sveriges alla hotell >>

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21