Njut av den sista sommarvärmen längs Medelhavet

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 24 länder

Foto: Shutterstock
Vi börjar närma oss slutet av augusti och de flesta är tillbaka i skolan eller på jobbet. Har du däremot semester nu på sensommaren är det en gyllene möjlighet att utnyttja det bästa Medelhavet har att erbjuda.

Yes – vi byter gladeligen ut kyligare dagar i september och oktober här i Sverige mot varma vindar och vågskvalp som bakgrundsmusik längs Medelhavet. De flesta har redan avverkat sin semester, vilket betyder att det nu är färre turister och lägre priser på resor – men de härliga temperaturerna i både vatten och luft har ännu inte försvunnit. Vi ger dig de mest prisvärda resorna till de olika varma resmålen från och med idag fram till 15 oktober – oavsett om du vill resa på en sista minuten, charter eller sätta ihop din egen resa med flyg och hotell. Priserna för charter och sista minuten-resorna gäller per person när två vuxna reser och bor tillsammans.

Hittar du inte din drömresa nedan? Gör ett specifikt sök på Reseguiden:
- Charter- och paketresor
- Sista minuten
- Erbjudanden
- Alla hotell
- Reguljärflyg


Prisvärda flyg till sensommarsolenCharter till MallorcaCharter till GreklandCharter till KroatienCharter till ItalienCharter till CypernCharter till TurkietCharter till KanarieöarnaSista minuten till värmen