New Yorks bästa hotell

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Yotel New York
Foto: The Bowery House
Foto: Beacon Hotel
Foto: Soho Grand
Foto: Hotel Americano
Foto: The Plaza
Att hitta ett hotell i New York som uppfyller just dina önskemål kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. För att du lättare ska hitta ditt favorithotell har vi här tagit fram sex hotell i olika kategorier.

Det är svårt att säga vilket hotell som är bäst i en stad som New York. Alla resenärer har olika krav på hur hotellet ska se ut, vad det ska kosta och vart det ska ligga. Här hittar du New Yorks bästa hotell för just dig.

För den prismedvetna

YOTEL är ett fräscht, hippt och modernt hotell med bästa läge i Midtown West. Rummen är små men välplanerade och erbjuder faciliteter som handgjorda madrasser, gratis WiFi och fria samtal inom Nordamerika. Sen ankomst är inget problem då hotellet har automatisk in- och utcheckning dygnet runt. På varje våning finns ett kök som erbjuder gratis te, kaffe, flaskvatten och is dygnet runt. I samma byggnad ligger Dohyo restaurang som är inspirerad av det japanska köket, här serveras “all you can eat”-brunch på helgerna till toner av livemusik och DJ´s. Pris från 1266 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

För dig som vill bo billigt och enkelt

The Bowery House på Lower East Side är ett hotell som funnits sedan 1927. Under 1940-talet byggdes hotellet om för att hemvändande soldater skulle kunna bo här. Av den anledningen är rummen små, enkla och saknar egen WC/dusch. De gemensamma badrummen har golvvärme, lyxiga produkter och Ralph Lauren-handdukar. Med låga priser och ett bra läge på Manhattan, samt ett mysigt gemensamt vardagsrum och en takterass med fin utsikt är det här boendet ett fynd för dig som inte kräver lyx och stora ytor. Pris från 532 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

För familjen

Beacon hotel på Upper West Side har det perfekta läget med utsikt över både Broadway och Central Park. Rummen är väldigt rymliga och har egen kitchenette – perfekt för familjen som inte vill trängas och som vill kunna laga lite enklare mat på rummet. Gratis internet, iPod-dockstation och produkter från Gilchrist & Soames är andra saker hotellet erbjuder. Mitt emot hotellet ligger en bra stormarknad och med gångavstånd till bland annat American Museum of Natural History och Central Park passar det här hotellet perfekt för dig som reser med barn. Pris från 1612 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

För dig som önskar ett mysigt boutique-hotell

Soho Grand ligger i hjärtat av Soho, omgivet av restauranger, välkända gallerier och unika boutiquer. DVD-bibliotek, låne-iPads och barnsäkrade rum helt utan kostnad är saker som gör att det här hotellet sticket ut. I din iPad finns även en guidad tur av området för att du lättare ska hitta ditt smultronställe. När du blir hungrig eller törstig finns det flera ställen att äta och dricka på. The Yard lockar med goda cocktails och snacks i dagssolen och hippt mingel till den senaste musiken på kvällen. Ett hotell med hög klass som samtidigt har hög mysfaktor. Pris från 1738 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

För den designintresserade

Hotel Americano i Chelsea ligger nära Chelsea Art Museum, Madison Square Garden och Empire State Building. Det här hotellet är designat av den mexikanska arkitekten Enrique Norten, vilket märks på rummen som har en elegant och minimalistisk inredning. Att äta på någon av hotellets restauranger är en riktig smakupplevelse, testa hummer i den fransklatinska restaurangen eller en riktigt god grillad hamburgare på takterassens servering. Här finns även en swimmingpool som är öppen under årets varmare månader. Pris från 2064 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

För kärleksparet

Med bästa läge i Midtown ligger The Plaza, ett historiskt och romantiskt hotell med det lilla extra. Gångavstånd till det mesta, 24 timmars butlerservice, exklusiva boutiquer och housekeeping två gånger om dagen är bara några av alla fördelar med att bo här. Efter en heldag på stan passar det perfekt att skämma bort dig och din kära på hotellets prisbelönta spa – testa gärna en Caudalie-massage för två. Mycket romantiskt och avkopplande. När magen börjar kurra och du börjar bli törstig finns det flera utmärkta valmöjligheter – champagnebaren är väl värt ett besök. Pris från 4034 kronor per natt.
Boka ditt rum här.

Här hittar du fler härliga hotell i New York.

Kommentera gärna och skriv vilket hotell som är din favorit i “The Big Apple”.


Flyg till New YorkFler populära hotell

Om New York New York, USA

Staden som aldrig sover - New York med Manhattan i spetsen är mångas favoritstad med en puls och ett utbud som slår det mesta. Central Park i mitten kantas av raka gator fyllda av skyskrapor med butiker, restauranger, företag och bostäder. Alla delar med sin charm och sitt utbud.
Nöjesliv
Konst
Kultur
Weekend
Storstad
Nattliv
Shopping
20°
Klimat i oktober
Empire State Building i solnedången
1 / 53
2 / 53
"Lilla huset" på taket ...
8 / 53
Top of the Rock
10 / 53
Looking out ...
11 / 53
Madison Squar Garden
13 / 53
Yankee Stadium
14 / 53
Mumsiga våfflor.
16 / 53
New York City Skyline
19 / 53
Damn Good Panncakes with Strawberries
20 / 53
Statue of LIberty
24 / 53
Julfint på Wall Street
26 / 53
Central Park Friendship by David Thornell
27 / 53
Empire State Buildning
30 / 53
Mamma Mia & TImes Square
35 / 53
Grand Central Terminal
36 / 53
Brandbil i New York
39 / 53
Flat Iron Building
42 / 53
Eden Garden, Union Square
43 / 53
"Seinfeld-restaurangen" (the Monks)
45 / 53
Högst upp på Empire State Building
48 / 53
Brooklyn Bridge
49 / 53