Natalie vann resor för 15000

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Natalie Johansson tipsade om Galapagos och vann presentkort för 15 000 i tävlingen Världens Ställe. Reseguiden ställde några snabba frågor till en glad vinnare.

Hur känns det?
– Det känns fantastiskt! Var tvungen att sätta på lite musik och dansa när jag fick höra att jag hade vunnit! Jag älskar att resa så det var mer än välkommet.

Vilken typ av resor gör du helst?
– Jag gör helst resor där man är aktiv och upplever mycket. Och gärna på ställen med inte alltför mycket turister. Att man får lära känna landet och dess folk. Mina tidigare längre resor har alla innehållit någon form av volontärarbete. Till exempel barnhem eller jobba med jättesköldpaddor.

Favoritresmål?
– Min favorit är Parismina i Costa Rica. Ett liten by vid havet med vägar av sand och mycket sköna människor som alltid har dörren öppen. Hela byn jobbar för att sköldpaddorna ska sluta minska i antal. Här finns även mycket andra djur, och fåglar i alla möjliga färger och former!

Vad ska du göra med de 15 000 du vann?
– Helt plötsligt känns det ju som att man kan åka vart man vill! Men en drömresa är ju Galapagosöarna utanför Ecuador. Ett ganska dyrt resemål, men nu finns ju möjligheten att åka dit tack vare det här priset!