Möt värmen på Cypern

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Cypern lockar med fina stränder, solsäkert väder och Europas renaste vatten. Dessutom hittar du första sommarvärmen här så det är ett populärt resmål för tidigt soltörstande semesterfirare. Här får du vårens och försommarens billigaste charterresor till Cypern.

Det är många som väljer att lägga semestern lite tidigare, som i april, maj eller precis innan barnen går på sommarlov i juni. Den här resperioden är både billigare och lite lugnare. Är du då ute efter höga temperaturer är Cypern ett perfekt alternativ. Efter ungefär fyra och en halv timme landar du på den här vackra ön i Medelhavet. Förutom omkring 27 grader i maj så lockar Cypern med sköna bad, kristallklart vatten, mysiga byar och många sevärdheter. Chartern går till resmål som badfavoriten Ayia Napa, barnvänliga Fig Tree Bay och pulserande Larnaca. Här är vårens och försommarens billigaste charterresor till Cypern. Priset gäller per person om ni är två som reser och bor tillsammans.


Sista minuten till CypernCharter till Cypern med avresa i marsCharter till Cypern med avresa i aprilCharter till Cypern med avresa i majCharter till Cypern med avresa i juni


I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor till Cypern:
- Charter till Cypern i vår
- Charter till Cypern i sommar
- Sista minuten till Cypern

Cypern

30°
Klimat i september
25°
Badtemp i september
Utiskt mot Ayia Napa
1 / 21
Glasklart vatten!
3 / 21
Snorkling i kristallklart vatten
6 / 21
Afrodites födelseplats Petra tou Romioú (grekens s
11 / 21
Lunchutsikt på Konnos Bay
12 / 21
Här klev sköna Helena iland!
15 / 21
Bellapais klosterkyrka
16 / 21
Slingrande bergsvägar
18 / 21
Hotell Anastasia Beach
20 / 21
Härlig strand
21 / 21