Missoni öppnar två nya hotell

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel Missoni
Bild: Hotel MIssoni
Vågade mönster, pigga färger och former utmärker Hotel Missoni som öppnade i Edinburgh 2009. Snart är det dags för två nykomlingar.

Konceptet med Hotel Missoni tar mode och inredning in i ett tätt samarbete med hotellbranschen. Hotel Missoni är en del av Carlzon Rezidor Hotel Group och idag finns två hotell som öppnade 2009 och 2010 – i Edinburg och Kuwait. Snart är det dags för två nykomlingar.

Mauritius och Doha får nya hotell

Hotel Missoni Doha i Qatars huvudstad har planerat öppning 2015. Det designas av Rosita Missoni och kommer att ha cirka 200 rum och 70 lägenheter.

– Qatar växer genom mycket goda ekonomiska förutsättningar. Befolkningen är redo för en ny typ av lyx och livsstil och vårt flaggskepp, Hotel Missoni, kommer att bli ett perfekt komplement till Dohas snabbt växande marknad, säger Kurt Ritter, Rezidors VD och koncernchef för Carlson Rezidor Hotel Group.

En annan nyöppning är Hotel Missoni Mauritus som är planerad till 2014. Hotellet kommer att ligga 40 minuter från den internationella flygplatsen och 50 minuter från huvudstaden Port Louis. Hotellet kommer att erbjuda 80 sviter med havsutsikt.

Det italienska modemärket Missoni grundades 1953 av paret Ottavio och Rosita Missoni och var då ett litet independent-företag som satsade på trikåplagg.