Medlem i fokus: Sierra

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: sierra, medlem sedan 2006
Foto: sierra, medlem sedan 2006
Vi har fått en pratstund med Ulf, som på Reseguiden är mera känd under namnet Sierra. I mars blev han utsett till årets turistinspiratör – här berättar han om sommarens guldkorn och avslöjar mer om sin nästa resa.

Ulf har 70 länder i bagaget och har varit medlem på Reseguiden sedan våren 2006. Han kikar in så gott som dagligen för att se vad som händer:

– Jag kollar alltid startsidan och nya artiklar när jag loggat in, och därefter om det har dykt upp några kul tips och frågor under diskussioner innan jag snurrar runt på de olika sidorna, berättar Ulf.

I somras besökte Ulf både den grekiska ön Samos och Montenegro, som han rekommenderar varmt:

– Montenegro är spännande i och med att det är en ung republik, med platser man knappt hört talas om. Vem hade exempelvis hört talas om den lilla mysiga staden Perast med sin historia? En båttur över dagen på Kotor Bay där är ett måste.

Hur ser planen ut för Asien-resan som går av stapeln i februari?
– Vi drar iväg till Langkawi i Malaysia några dagar innan vi hänger på båten till Koh Lipe i Thailand för en tid. Med bas där skall vi upptäcka mer av öarna i södra Thailand. Vi hade bara fyra dagar i vintras så nu blir det ett längre stopp.

Gå till Sierras profil och inspireras av sköna bilder och mycket annat.