Medelhavets bästa all-inclusive

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Drömmer du om en bekymmerslös semester där du kan frossa i mat och dryck utan att behöva tänka på notan? Då är all inclusive-konceptet något för dig! Ta med dig din partner eller familj till Medelhavet och ha allt inkluderat.

Här är några av Medelhavets bästa all inclusive-hotell.

Olympic Bay Hotel, Ayia Napa på Cypern

Olympic Bay Hotel, i Ayia Napa är ett förstaklasshotell med hög standard. Med fint läge vid stranden är atmosfären fridfull och avslappnad. Hotellets har 18-årsgräns och riktar sig därför endast till vuxna resenärer. Här har du tillgång till ett läckert poolområde, utsökta restauranger samt gym och spa som ligger på grannhotellet. Rummen är vackert inredda med balkong eller terrass mot poolområdet.
Läs mer om hotellet och boka här.

Eleon Grand Resort & Spa – Tsilivi på ön Zakynthos i Grekland

Eleon Grand Resort & Spa är ett lyxhotell som ligger i lugna omgivningar utanför Tsilivi. Orten är en av de mest populära på Zakynthos. Det här 5-stjärniga hotellet har ett bra poolområde med barnavdelning och jacuzzi, och går du upp lite i pris kan du få en alldeles egen bassäng att plaska i. Poolområdet har dessutom en liten vattenpark, och endast 30 meter från hotellet ligger den fina stranden.
Läs mer om hotellet och boka här.

Fiesta Garden Beach – Campofelice di Roccella på Sicilien

Fiesta Garden Beach har ett perfekt läge vid en privat strand, omgivet av ett frodigt landskap. Blir du trött på maten på hotellet kan du med fördel besöka en av restaurangerna och barerna som ligger nere vid strandkanten. Förutom barnpool, kan barnen roa sig på hotellets egna lekplats och lekrum, samt vara med på olika aktiviteter i hotellets regi. De vuxna kan under tiden njuta och röra på sig i hotellets inomhuspool och gym.
Läs mer om hotellet och boka här.

Waterman Supetrus Resort – Supetar på ön Brač i Kroatien

Waterman Supetrus Resort är omgivet av frodig natur och ligger nära en härlig strand med kristallklart vatten. En kort bit från hotellet finns det trevliga restauranger och butiker, men om du har bokat dubbelrum på hotellet ingår all mat och dryck i priset. På hotellet kan du njuta av ett härligt spa, bastu och jacuzzi mot en avgift. Det här hotellet passar bäst för yngre vuxna eftersom det puslerande nattlivet ligger på ganska nära håll.
Läs mer om hotellet och boka här.

Aydinbey King's Palace – Side i Turkiet

All inclusive-hotellet Aydinbey King's Palace ligger ett stenkast från en härlig sandstrand i turkiska Side. Det här barnvänliga hotellet har ett stort poolområde, samt ett eget badland. Mat och dryck, samt enklare aktiviteter, är inkluderade i hotellpriset. Frossa i mat från bland annat Asien och Medelhavet på hotellets á la carte-restauranger, eller ta något gott och uppfriskande att dricka i en av barerna på hotellet.
Läs mer om hotellet och boka här.

I vårt chartersök hittar du fler spännande resor.


Flyg till Medelhavet

Cypern

30°
Klimat i september
25°
Badtemp i september
Utiskt mot Ayia Napa
1 / 21
Glasklart vatten!
3 / 21
Snorkling i kristallklart vatten
6 / 21
Afrodites födelseplats Petra tou Romioú (grekens s
11 / 21
Lunchutsikt på Konnos Bay
12 / 21
Här klev sköna Helena iland!
15 / 21
Bellapais klosterkyrka
16 / 21
Slingrande bergsvägar
18 / 21
Hotell Anastasia Beach
20 / 21
Härlig strand
21 / 21