Maldiverna för 3695 kronor!

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Nu finns det tokbilliga flygstolar till Maldiverna. För bara 3695 kronor kan du flyga till Malivernas huvudstad Malé.

Charterbolagens satsning på Maldiverna gör att det ibland finns riktigt billiga flygstolar. Nu är ett sådant tillfälle. För 3495 kronor kan du den 15 november flyga från Stockholm till dessa paradisöar.
Även om du hittar ett billigt flyg till Maldiverna kan det vara svårare att hitta billiga hotell, eftersom man många gånger bor på en resort på en egen ö. Men ibland har dessa bra erbjudanden. På Maldivernas officiella turistsajt finns det länkar till många av örikets hotell och resorter.

Reseguidens medlem Tuareq har varit på Maldiverna och skriver i en diskussion på forumet: “Tycker nog att ni skall boka ditt boende i förväg och ej när ni kommer dit. Ni kan riskera att bli utan hotell eller att det kostar mera än ni väntat er. Dels för att ha någonstans att bo då hotellen kan vara rätt fullbokade. Vidare gissar jag att det blir dyrare att fixa hotellet på plats.”

Läs hela Tuareqs matnyttiga forumsinlägg om Maldiverna

Maldivernas statliga turistbyrå: visitmaldives.com

Priserna i artikeln hämtades 2008-10-30 kl. 08.00


Sponsrade erbjudanden:


Sistaminuten till Maldiverna

Flyg till Maldiverna

Om Maldiverna

Maldiverna förverkligar drömmen om barfotalyx på en tropisk paradisö. Små palmbevuxna korallatoller med avslappnade lyxhotell inbjuder till romantik, dykning och stillsam läsning av böcker i hängmattan. Bästa period för resa: december – april
30°
Klimat i september
28°
Badtemp i september
Västra sidan av Reethi Beach
1 / 9
Strand på Maldivene
2 / 9
Öde strand på Maldiverna
3 / 9
Det här är jag...
4 / 9
Här var vi på en promenad runt ön.
5 / 9
Det är obeskrivligt!
6 / 9