Lyxa på spa på Kanarieöarna

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Bild: Abama Hotel Resort
Nu finns det fler fina hotell än någonsin på Kanarieöarna och nu är det lättare än någonsin att kombinera spalyx med solsemester. Här är några av de skönaste ställena på Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura och Teneriffa.

Kanarieöarna ökar i popularitet igen efter några år av minskad turism. Framför allt har skandinavierna valt att åka till Thailand och Egypten istället för till de spanska klassiska charteröarna. För att locka tillbaka resenärerna har samtliga öar satsat hårt på att fräscha upp hotell och bygga nytt. Ledord har varit geniunare utformning, mer grönt och mer lyx. Spa är numera en allt vanligare lyx att njuta av på solsemestern. Här är några spahotell där du lever riktigt flott.

Exklusivt i Corralejo, Fuerteventura

Atlantis Gran Hotel Bahia Real är ett hotell som ligger i utkanten av Corralejo. Här finns ett fint poolområde, solterass ut mot havet, turkiskt bad, jacuzzi, bastu och gym. Spaavdelningen erbjuder flera olika behanlingar.

Läs mer

Bo som en prinsessa på Lanzarote

Hotellet Princeza Yaiza Suite är ett familjehotell som Fritidsresor räknar som ett av sina topphotell. Spat erbjuder bland annat thalassoterapi och en rad olika ansiktsbehandlingar och massager. Här finns också flera à la carte-restauranger, tapaskrog och italiensk buffet.

Läs mer

Exotiskt på Gran Canaria

Den gamla hederliga charterön levererar ett riktigt lyxigt hotell, byggt i kanarisk stil. Ägarna har satsat på en lummig och grönskade trädgård med fontäner och vattenfall. På spaavdelningen finns bland annat jacuzzi, bastu, gym och massage.

Läs mer

Golf och spa med stil på Teneriffa

Abama Hotel Resort är ett vackert hotell med bländande utsikt mot havet. Här finns en högklassig spaavdelning och hotellet har egen golfbana med putting green, driving range och även en golfskola.

Läs mer

Hitta billiga resor till Spanien här.

Charter till Kanarieöarna


Annonser:
Mer spa på Kanarieöarna

Spanien