Lyx för vuxna

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Bild: Ocean Maya Royal
Bild: Ocean Maya Royal
Bild: Hotel Barcelo Fuerteventura
Bild: Premier La Reve Spa & Resort
Bild: Paradisus Princesa del Mar
Bild: Suite Princess
Bild: Kamala Beach, Joakim Borén
Om man inte har egna barn som ska med på resan är det ganska skönt att slippa barnklubbar och plastleksaker i bassängen. Här tipsar vi om sex hotell som passar bäst för par på heta solresmål.

Om man inte har egna barn som ska med på resan är det ganska skönt att slippa barnklubbar och plastleksaker i bassängen. Här tipsar vi om sex hotell som passar bäst för par.

Vuxenlyx på Riviera Maya

Ocean Maya Royal är ett hotell bara för vuxna. Det är nyligen renoverat för att passa en vuxen publik. Här finner du spabehandlingar för två och solsängar för två. Hotellet har flera restauranger och en kaffebar som är öppen till långt in på natten. Playa del Carmen i Mexiko är ett fantastiskt resmål som kommer uppfylla alla dina semesterdrömmar i vinter.

Läs mer om Ocean Maya Royal.

Bo förstklassigt på Fuerteventura

Bara sex timmar bort med flyg ligger hotellpärlan Hotel Barcelo Fuerteventura som erbjuder all-inclusive. Hotellet lägger stor vikt vid att maten ska vara av yttersta kvalitet. Hotellet har två stora bassängområden och det ena är uppvärmt – något som är bra när man reser till Kanarieöarna på vintern. Hotellet har också två tennisbanor och ett stort spa där du kan skämma bort dig själv eller din bättre hälft.

Läs mer om Hotel Barceló Fuerteventura.

Egyptiskt paradis för två

Premier La Reve Spa & Resort i Sal Hasheesh har alla tänkbara faciliteter och ett perfekt läge direkt på stranden. Här är det inga gäster under 16 år. På hotellet finns flera restauranger och du kan välja mellan allt från italiensk till kinesisk och japansk mat. När du inte snorklar längs stranden eller solar dig vid den enorma bassängen, kan du shoppa i hotellets egna butiker eller fixa håret hos frisören som också håller till på hotellområdet.

Läs mer om Premier La Reve.

Bo på ett av Varaderos bästa hotell

Ska man på sol- och badsemester utan barn på Kuba är det här på Paradisus Princesa del Mar man vill bo. Det är hög standard och fantastiskt läge direkt vid den fina Varaderostranden. Här kan du gå på spa, vinprovning eller lära dig och dansa salsa. Du kan alltid välja ut den perfekta huvudkudden för just dig och bor du i en svit får du en egen butler. Hotellets spaavdelning har både kalla och varma bad, bubbelpool och ett stort urval av behandlingar. För att få bo här måste man vara minst 18 år.

Läs mer om Paradisus Princesa del Mar.

Det bästa av det bästa på Gran Canaria

Suite Princess är ett vackert, femstjärnigt hotell vid den vackra Tauritostranden på Gran Canaria. Ett hotell för vuxna med vackra rum, ett lugnt bassängområde och all-inclusive. Här kan man bara njuta av varandra och solen. Flera kvällar i veckan är det levande musik på hotellet och i pianobaren är stämningen alltid hög.

Läs mer om Suite Princess.

Lyx på Kamala-stranden

Kamala Beach Resort i Phuket ligger i direkt anslutning till den populära stranden med samma namn. Hotell-konceptet Sunprime är speciellt anpassat för vuxna som reser utan barn. I trädgården finns en spa-paviljong och du kan också träna under ledning av instruktörer utbildade av SATS. Hotellet har fyra sköna pooler och restauranger som serverar både internationella rätter men också thailändskt mat.

Läs mer om Sunprime Kamala Beach Resort.

Charter till Mexiko

Charter till Fuerteventura

Charter till Egypten

Charter till Kuba

Charter till Gran Canaria

Charter till Thailand