Lovisas magiska strand blev juryns bildfavorit

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Bild: Lovisa
Bild: Lovisa
Under februari hade alla Reseguidens fans på Facebook chansen att vinna en härlig resa till Kroatien. "En bild som skapar ressug" var det som efterfrågades och Lovisa passade på att dela med sig av sin minnesvärda strandbild från Goa.

Reseguidens nyblivna Facebook-fan Lovisa vann två presentkort från Kroatienspecialisten, som ger henne möjlighet att upptäcka dramatiska vyer, soliga stränder och spännande kroatisk kultur.

Bland alla inspirerande resebilder som strömmade in var det tillslut Lovisas magiska strandbild från Goa som föll juryn i smaken. Bidraget bjuder på fantastiska färger och en mysig komposition som ger en känsla av att vilja vara där, på just denna strand vid denna tidpunkt.

Vi har pratat med en glad och förväntansfull Lovisa:

Hur känns det att ha vunnit resan till Kroatien?
Det känns hur kul som helst! Dels på grund av att bilden gick hem hos juryn men framförallt ska det bli riktigt kul att åka till Kroatien. Har faktiskt länge velat åka just dit.

Kan du berätta lite om bilden och tidpunkten då den är tagen?
Jag reste runt i Indien en månad 2009 och just den här bilden väcker härliga minnen till liv. Vi bodde på Patnem Beach och lånade denna charmiga, hemmabyggda cabriolet av en indier vi lärde känna. Åkte på en liten roadtrip och hamnade på Agonda Beach lagom till solnedgången.

Vad skulle du helst vilja se och göra i Kroatien och vem skulle du vilja ta med dig på resan?
Jag kommer ta med min pojkvän Aron på resan. Efter den här långa och kalla vintern ser vi mest fram emot solen! Förutom att sola och bada kommer vi också åka runt och försöka lära känna Kroatien så mycket som möjligt.
<!– .hmmessage P { margin:0px; padding:0px } body.hmmessage { font-size: 10pt; font-family:Verdana } –>