Lina – webbredaktör på Reseguiden.se

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Lina
Foto: Lina
Foto: Lina
Jag jobbar som webbredaktör här på Reseguiden och är den som skriver de flesta artiklar ni kan läsa på vår hemsida. Jag lever för att resa och helst då till favoriterna Australien, USA, Bali och Mexiko.

Jag är den som skriver många av våra svenska artiklar och även den som redigerar medlemsguiderna vi får in. Jobbet är väldigt roligt, lärorikt och varierande – en dröm för mig som lever och andas för allt som har med resor att göra.

Tidigare har jag arbetat som resesäljare för två olika företag som skräddarsyr resor världen över, självklart med fokus på Australien. Under mina mest aktiva reseår reste jag jorden runt under ett år, studerade i Slovenien och jobbade i USA och Australien. Dessutom arbetade jag som reseledare på Kreta och Gran Kanaria. Upplevelser som ändrat mitt liv och gjort mig till den resgalning jag är idag.

Som jag skrivit tidigare spenderar jag en stor del av mitt liv med näsan i datorn ständigt sökande efter en bra resa. När jag får tid över umgås jag helst med min underbara familj, tränar och reser. När jag väljer resmål måste det innehålla sol, fina stränder, spännande storstadsliv och restauranger med färska skaldjur, gärna ostron och hummer.

Ha ett fantastiskt reseår!

Mvh Lina Eklund
lina@reseguiden.se
031-774 39 18
http://www.reseguiden.se/minsida/lina