Läckraste nyheterna bland vinterns charterhotell

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Fritidsresor
Bild: Fritidsresor
Bild: Ving
Bild: Solresor
Bild: Rebak Island Resort
Bild: Ving
Bild: Fritidsresor
Bild: Idyllic Concept Resort
Varje år slåss charterarrangörerna om att erbjuda sina gäster spännande nyheter. I år ligger fräscha hotell direkt vid stranden högt på resenärernas önskelistor. Vi har valt ut några sköna hotell med barfota-avstånd till vattnet.

Du och jag på Lanzarote

Vill du resa iväg till Kanarieöarna med din käresta och ha det lite lugnt och skönt, så är Fritidsresors vuxenhotell Timanfaya Palace strax utanför badorten Playa Blanca på Lanzarote ett bra alternativ. Ligger direkt vid stranden och strandpromenaden med möjlighet till gym-pass, massage, tennis och kanske lite dans i musikbaren framåt natten. Vill du, så kan du boka till all-inclusive och/eller vip-paket. Hotellet vänder sig endast till gäster över 18 år.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Timanfaya Palace

Fler resor till Lanzarote:
- Resmålssida Lanzarote

Avslappnat på Jamaica

Hela Jamaica är en nyhet med Ving i år och det lite enklare, prisvärda hotellet “Rooms On The Beach” i Negril får goda gästbetyg för bästa läge vid Seven Mile Beach, sina rena bekväma rum och sin trygga miljö. Tröttnar du på stranden finns det en liten pool att plaska i. Hotellet är lämpligt för den aktive resenären som gärna vill se lite mer än bara hotellområdet.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Rooms On The Beach

Medlemsguide Jamaica av “Annalee”:
- Mitt Jamaica

Klassiskt i Eilat

God service, välsmakande mat, rymliga rum, skön atmosfär och ett mycket bra läge vid strandpromenaden i Solresors nya destination Eilat, Israels baddestination i Röda Havet. Hotel Leonardo Plaza erbjuder två poolområden, gym, spa och möjlighet att köpa till halvpension. Det kan finnas vissa renoveringsbehov av hotellet, men det uppvägs enligt gästerna av de många positiva upplevelserna.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Hotel Leonardo Plaza

Rofyllt på Langkawi

Vill du verkligen fly den vintriga vardagens stress och slit, så titta hit. Apollos nya destination Langkawi, den tropiska malaysiska ön på gränsen till Thailand, har både värme och stillhet. Speciellt rofyllt är det på den privata, exklusiva ön Rebak och hotellet Rebak Island Resort. Romantiskt, avslappnat och med tårna i sanden, här hittar du den sanna vinterglädjen.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Rebak Island Resort

Mer om Langkawi:
- Resmålssida Langkawi

Medlemsguide av “Sierra”:
- Langkawi, ön som erbjuder det mesta

Barnfri all-inclusive på kvinnornas ö

Isla Mujeres är en liten skön ö vid Mexikos karibiska kust. Ljuva sandstränder och absolut semester-atmosfär lockar besökare från hela världen. Vings hotell Isla Mujeres Palace är ett fräscht hotell för vuxna över 18 år som vill njuta av all-inclusive i karibisk miljö.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Isla Mujeres Palace

Modernt och designat i Playa del Carmen

Centralt beläget vid stranden i den nu för skandinaver så ultraheta orten Playa del Carmen i Mexiko ligger ett av Fritidsresors läckra hotell för par, Mosquito Beach. Vill du känna dig lite semestertrendig, så boka in dig här och häng i hotellets beach club i dina nya solbrillor med något iskallt och uppfriskande i glaset intill. Fräcka, men inte så stora, rum som får den designintresserade att trivas. Endast gäster över 16 år.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Mosquito Beach

Läs “Travelfuns” guide över Playa del Carmen:
- Playa del Carmen, perfekt mix i Mexiko

Hotellpärla på Koh Lipe

Lilla genuina och mycket omtyckta Koh Lipe i södra Thailand går utmärkt att kombinera med Langkawi i Malaysia. Den tropiska ön har mycket att erbjuda den badande turisten, läs gärna “Sierras” utmärkta guide nedan. Apollos Idyllic Concept Resort har höga gästbetyg och ligger fint vid Sunrise Beach. Det moderna hotellet har två pooler och fräscha, rymliga rum.

Här hittar du mer information om hotellet:
- Idyllic Concept Resort

Medlemsguide om Koh Lipe av “Sierra”:
- Koh Lipes bästa stränder

Bästa pris på charterresan

Här hittar du lägsta pris för alla charterresor till alla destinationerna ovan:
- Reseguiden Charter

Om Lanzarote Kanarieöarna, Spanien

Lanzarote är den natursköna vulkanön bland Kanarieöarna, flera stränder består av mörk lavasand och ger variation till gyllne stränder som Papagayostränderna. Ön är full av spännande upplevelser och är lämplig för den lite mer aktive resenären.
29°
Klimat i september
22°
Badtemp i september
6tim
Flygtid från Stockholm