Kristin skrev Månadens guide

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Kristin, alias Travelfun, skrev en härlig guide om den mytomspunna indonesiska ön – Bali. För den som inte varit där tidigare är det lätt att bli Balisugen när man läser den här guiden.

Det var otroligt svårt att välja ut en favorit bland de 25 guider vi valde att publicera. Samtliga höll hög standard, var skrivna med stor kunskap och med en passion för respektive resmål. Efter många och långa samtal lyckades vi i juryn äntligen att enas om Kristins guide “Mytomspunna Bali”.

Månadens guide

Kristin, som kallar sig Travelfun här på Reseguiden.se, är en resvan och passionerad globetrotter som älskar att resa och som ständigt har en ny resa inplanerad. Bali ligger Kristin och hennes man extra varmt om hjärtat då det var där de spenderade sin smekmånad, vem vet, kanske kan bidraget på 10 000 kronor ta dem tillbaka till sin kärleksö ?!?

Juryns motivering

“Kristin har på ett målande och välformulerat sätt visat Bali från sin bästa sida. Samtliga jurymedlemmar har nu Bali på sin önskelista över platser att besöka i världen. Guidens innehåll var komplett och en höjdpunkt var alla de personliga tipsen.”

Hej “Travelfun”, hur känns det att bli belönad med ett resebidrag?

– Underbart! Det känns som att ha fyllt kroppen med extra kolsyrad champagne, vilken lycka.
Att resa och upptäcka nya platser och möta människor är det bästa jag vet, och att kunna kombinera det med mitt intresse för att skriva är hur roligt som helst. Det var många bra och inspirerande guider med i tävlingen, många från vänner jag lärt känna här på Reseguiden, så jag trodde aldrig att jag skulle ha någon chans.

Vad fick dig att välja Bali som destination för guiden?

– Det föll sig naturligt för mig att skriva om Bali för att denna gudomliga ö kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Vi spenderade vår smekmånad på Bali 2010 och det var kärlek vid första ögonkastet. Vi blev båda lika förälskade i detta Indonesiska paradis som erbjuder så mycket mer än bara stränder, och med sådan otroligt vacker natur. Jag kan inte komma på en enda anledning att inte åka till Bali.

Har du redan nu några resplaner där bidraget kan komma till pass?

– Jag är alltid i planeringsstadiet på en av alla drömresor och trivs allra bäst när jag har många resor bokade. Eftersom det är så enkelt att hitta många bra och billiga resor på Reseguiden.se så kommer det nog att räcka till både en och annan resa. Jag fyller ju jämt i vår också…så det kanske får bli en resa då.

Vilken är din absoluta drömresa?

– Just nu står Centralamerika högt upp på önskelistan i min plan att pricka av världens länder en efter en.

Läs Kristins guide här.

Grattis även till Arina, alias Ariina, som får Reseguidens bonusbidrag på 2000 kronor, då hennes guide Ao Nang – en pärla för alla fick flest röster på Facebook.