Kretas bästa barnhotell

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto:Ving
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Solresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Apollo

Sunwing Makrigialos Beach, Makrigialos

Vings beprövade och uppskattade familjekoncept Sunwing Resort är ett säkert kort på Kreta. Resorten är beläget nära den lilla byn Makrigialos på sydöstra Kreta och erbjuder många aktiviteter som spa, gym, Sats-klasser, vattenrutschbanor och naturligtvis barnklubb. Stranden är barnvänlig och långgrund. Det finns lägenheter för upp till 6 personer och man erbjuder även ett lyxkoncept, Ocean Beach Club, för dig som verkligen vill sätta guldkant på semestern. All inclusive möjlig mot tillägg. Hit reser du med Ving.
Läs mer om hotellet här.

Blue Star Atlantica Caldera Bay, Platanias

Det här hotellet ligger precis vid stranden, och erbjuder all inclusive med bland annat glass, milkshakes och snacks som barnen kommer älska, samt en del aktiviteter och temakvällar. Frukostutbudet här är också stort och varierat. För barnen finns Play Hotel – ett internationellt lekhus där barnen tillsammans med föräldrarna kan leka hotell. 5 dagar i veckan arrageras det aktiviteter som ansiktsmålning och lekar, och det erbjuds också barnpassning för 3-8 åringar en gång i veckan mot betalning om du som vuxen önskar liite egentid. För mamma och pappa finns det träningsprogram som du genomför på egen hand när det passar, och i TASTE kan du köpa kvaliteteskaffe, vin, snacks och bakverk. Hotellet har ett bra läge nära centrum och har gratis solstolar på stranden. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer om hotellet här.

Iolida Village, Agia Marina

På en av Kretas bästa stränder ligger det lyxiga Iolida Village. Det här är ett av Fritidsresors ”Blue star”-hotell, vilket bland annat betyder att hotellet alltid har ett stort poolområde och en barnbassäng. Här kommer familjen att stortrivas och hotellet har även all inclusive för den som vill att maten ingår i priset. Barn under 7 år äter gratis om man beställer all inclusive i förväg. När ni inte plaskar i en av hotellpoolerna kan ni använda hotellets egen lekplats eller ta en promenad till grannstaden Platanias. Eller varför inte ta en liten runda minigolf på Agia Marinas egen bana. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer om hotellet här.

Stellina Royal, Agii Apostoli

Inte så långt från den större staden Chania ligger ett av Kretas mest familjevänliga hotellområde, Agii Apostoli. Här har Apollo byggt ett av sina mest populära hotell, Stellina Royal. Hotellet består av flera delar och Royal är den nyaste. Lyxiga lägenheter, nära till stranden och flera stora poolområden är något av det som gör att man gärna kommer tillbaka hit. Det är också möjligt att beställa semi-inclusive där alla måltider ingår, för er som inte vill laga egen mat. Hit reser du med Apollo.
Läs mer om hotellet här.

Sirios Village, Kato Daratso

På Chaniakusten hittar du den lilla staden Kato Daratso och hotellet Sirios Village. När man bor här så badar man på den fina stranden i Agii Apostoli. Sirios Village är perfekt att bo på när man reser med barn och självklart så finns det både en vanlig pool och en stor barnpool. Hotellet ligger i ett mycket lugnt område och det finns en liten närbutik med allt man behöver i närheten. Hit reser du med Solresor.
Läs mer om hotellet här.

Kiani Beach Resort, Kalives

Om du är ute efter en lugn vecka med sol och bad, och dessutom få tillgång till allt man behöver på hotellet så är all inclusive helt perfekt. På Kiani Beach Resort utanför den lilla staden Kalives bor man i lyxiga lägenheter, äter alla måltider på hotellet och har en egen strand direkt nedanför hotellets poolområde. Här kan man till och med köpa ”ultra all inclusive” och får då bland annat tillgång till en tennisbana en timme per dag, två timmars hamam-spa per vecka och ett välkomstpaket på rummet. Hit reser du med Apollo.
Läs mer om hotellet här.

Ibiscos Garden, Rethymnon

Om du vill bo väldigt bra och barnvänligt i Rethymnon så är Ibiscos Garden ett säkert kort. Här finns en vanlig pool, en barnpool och en babypool - något för alla med andra ord. På hotellet finns också underhållning flera kvällar i veckan, en närbutik, tennisbana och kanske bäst av allt – det är bara några hundra meter till den fina sandstranden. Om man är här under sommarsemestern så kan barnen vara med i Bamseklubben som har skandinavisk personal. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer om hotellet här.

Avra Imperial Beach Resort & Spa, Kolimbari

Bor du på det här fantastiska Family Garden-hotellet är en ultimat familjesemester nästan garanterad. Hotellet har två fina hotellområden, åtskilda av en liten gångbro. För att alla gäster ska trivas är det övre området lite lugnare och det nedre mer livligt. Havet ligger endast ett stenkast bort och även den mysiga hamnen i Kolimbari. Barnen har aldrig tråkigt då Lollo & Bernie´s barnklubb alltid har roliga saker på gång. Mamma och pappa kan njuta i hotellets fantastiska spa med många olika behandlingar och pooler. För den ultimata semestern – boka ett rum med egen pool. Hit reser du med Ving.
Läs mer om hotellet här.

Menia Beach Hotel, Platanias

Den största badorten på Chaniakusten är Platanias, och här ligger Menia Beach Hotel mycket centralt. Hotellet ligger mitt på den härliga stranden och har också ett stort poolområde med en bra snackbar. De minsta barnen kommer att älska lekplatsen och de större barnen kommer att älska Platanias med sitt stora utbud av både vattensport och andra aktiveteter. Hit reser du med Apollo.
Läs mer om hotellet här.

Hittar du inte vad du söker? Sök fler charterresor till Kreta här.


Charter till Kreta

Om Kreta Grekland

Greklands största ö är Kreta som har något för alla. De flesta skandinavier bor i någon av semesterorterna på Chaniakusten med sina många sandstränder. Kreta bjuder också på fantastiska naturupplevelser, vingårdar, vandringsturer och shopping.
Matupplevelser
Natur
Barnvänligt
Nattliv
Romantiskt
Sandstrand
Shopping
26°
Klimat i september
26°
Badtemp i september
4tim
Flygtid från Stockholm