Koppla av med weekendpaket

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Fly vardagen och åk bort över en weekend. Det finns massor att göra hemma i Sverige över en helg - koppla av på spa, shoppa nya vintergarderoben eller gå på julbord.

Hinner du inte med en längre semester kan du åka på minisemester på hemmaplan. Det är skönt med en paus från vardagen i vinterkylan. Och det finns mycket att göra under en helg i Sverige och många trevliga hotell och städer att besöka. Ta med kärleken på spa, shoppa nytt till vintergarderoben med vännerna eller boka in ett mysigt julbord.

Weekend med julbord i Stockholms skärgård

Bo en vinternatt på Djurönäset hotell, ett fyrstjärnigt hotell i Stockholms skärgård. Njut av ett härligt julbord - och om du vill kan du boka middag med julkonsert. Ät juliga delikatesser och sov sedan gott i skärgårdsinpirerade hotellrum.

Boka ett musikalpaket i Göteborg

Boka Hotel Lorensbergs paket med boende en natt och biljett till GöteborgsOpernas musikal La Cage Aux Folles. En show med fjäderboa, högklackat och glamour. I paketet ingår även ett shoppinghäfte, så passa på att ta en runda bland Göteborgs bästa butiker.

Njut av champagneweekend på slott i Skåne

Hitta romantiken i vinter på Örenäs Slott i Skåne. Här får du en bubblande champagnehelg hämtat ur en romantisk saga. Njut av en femrättersmiddag och innan det massor av champagne. På morgonen äter du en frukostbuffé med både färskpressad juice och champagne.

Hitta din weekend i Sverige

- Se alla weekenderbjudanden i Sverige
- Hitta och jämför priserna på hotell i Sverige


Härliga weekenderbjudanden i Sverige

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21