Kom till TUR-mässan och tävla om resor

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Kollage: Louise Winberg
Nu är det snart dags för årets TUR-mässa i Göteborg. Kom till vår monter och tävla om resor för en kvarts miljon kronor. Här kan du även ta del av massa schysta rabatter och erbjudanden.

Mässan pågår mellan 26-27 mars. Reseguiden är huvudsponsor för evenemanget i år och hos oss kan du som är reseintresserad få tips, vara med på roliga aktiviteter och ta del av unika erbjudanden.

Världens ställe – vinn resor för 250 000 kronor

Redan när du kommit in genom entrén hittar du Reseguiden. Där har du nämligen möjlighet att vara med i tävlingen Världens ställe, där du kan vinna resor till ett sammanlagt värde av 250 000 kronor. Tävlingen börjar dock redan nu. Vi smygstartar på Reseguidens Facebooksida. Var med och tävla om en resa till ditt drömresmål, värde 15 000 kronor.

Tävla och läs mer om Världens ställe på Facebook

Unika erbjudanden från reseföretagen

Kom till vår monter, C04:40 och bli inspirerad. Vi ger bra restips och har seminarier med tv-profilen Joachim Vogel som konferencier. Vi har även utvalda medlemmar från vår community, som kan berätta om sina favoritresmål och som du kan ställa frågor till. Vi samlat ett tiotal representanter från olika reseföretag. De kommer att ha unika rabatter på olika resor för dig som besöker Reseguidens monter.

Reseguidens café

Vi kommer även att ha ett litet café där vi bjuder på gratis kaffe. Kom och ta en fika med oss och prata resor!