Kina – rundresor till Mittens rike

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Boka en rundresa till Kina, Mittens rike eller till huvudstaden i Asien. Citypaket, sol och pandor – det finns något i Kina för alla. Här får du smaka på fyra exotiska rundresor.

Kina är ett stort land i Asien med många sevärdheter och mycket spännande att göra. Vi har plockat fram fyra blandade rundresor till Kina som går till bland annat Peking, Shanghai och pandor i Sichuanprovinsen.

Shanghai Express bjuder på citypaket

Svensk-Kinesiska Resebyrån, 8 dagar
Den här rundresan till supermetropolen Shanghai bjuder på kinesisk och europeisk historia och det senaste inom design. Under en vecka hinner du bland annat besöka de gamla kvarteren, de franska kvarteren, YuYuan-trädgården, Shanghai Museum, Jadebuddhans Tempel, Shanghai Urban Planning Exhibition Center och Shanghai World Financial Center. Du har dessutom mycket egentid för till exempel shopping. Resan har svensktalande guide.

Storstad och bad i Peking, Yangshuo och Hainan

Kinalotsen, 15 dagar
Följ med på den här unika rundresan och få både en vintrig storstad i norr och värme i söder. Den börjar i Peking med kultur, historia och alla de klassiska sevärdheterna. Resan går vidare till sagolika Yangshuo och sockertoppsbergen. Sista dagarna spenderar du bland sol och bad i Sanya på Hainans sydspets. Resan sker år 2015.

Djur och natur på Panda Express

Svensk-Kinesiska Resebyrån, 8 dagar
På rundresan i Sichuanprovinsen får du träffa den utrotningshotade jättepandan. Resan börjar i Chengdu och här besöker du institutet för pandaforskning, och får möta pandorna i parken. Naturområdet Jiuzhaigou bjuder på ett sagolandskap med vattenfall, bergstoppar och nationalpark. Sista dagarna spenderar du i Peking med sevärdheter som Kinesiska muren och Förbjudna staden. Resan har svensktalande guide.

Klassiska Kina under 12 dagar

Lotus Travel, 12 dagar
Vill du se det bästa av Kina kan du följa med på klassisk Kinaresa från norr till söder i kontrasternas tecken. Peking, Xian och Guilin är några av städerna du får möjlighet att lära känna lite bättre. Historiska kejsarpalats blandas med smaragdgröna risfält. Resan har svensk färdledare.

- Spana in alla rundresor till Kina >>
- Spana in alla rundresor till Asien >>

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du alla resor till Kina.


Rundresor i Kina - spännande erbjudandenFler rundresor i Asien

Kina