Kärleksweekend på hemmaplan

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: tomas, medlem sedan 2004
Alla hjärtans dag närmar sig och det är mysigt att skämma bort varandra med lite romantik. Här är fem mysiga weekendpaket i Sverige.

Ni behöver inte åka långt för att fly vardagen – det kan räcka med en mysig weekend i Sverige för att koppla av. Du slipper dessutom ödsla för mycket tid på att förflytta dig och kan lägga mer tid på att njuta av god mat och trevligt sällskap. Här har vi valt ut fem mysiga och romantiska alternativ på hemmaplan.

1. Hjärteweekend på Sundbyholms Slott

Utanför Eskilstuna hittar du det här vackra slottet där du kan spendera en romantisk weekend med boende i juniorsvit. Vid ankomst serveras eftermiddagsfika med bakverk från det egna konditoriet och på kvällen blir det trerätters supé. Morgonen därpå bjuds det på frukostbuffé. Pris från 1495 kronor per person.
Läs mer om erbjudandet på Sundbyholms Slott.

2. Fredagsmys på Hestravikens Värdshus

Mitt i de småländska skogarna hittar du det vackra värdshuset där du kan spendera en mysig fredagkväll tillsammans med din käresta. Ni övernattar i dubbelrum och på kvällen serveras en fyrarätters meny med fördrink. Lördagsmorgonen startar med stor frukostbuffé och en timmes massagebad med champagne ingår också. Pris från 1480 kronor per person.
Läs mer om erbjudandet på Hestravikens Värdshus.

3. Slottsweekend på Rånäs Slott

Bege dig till Roslagen för en romantisk weekend i slottsmiljö. Eftermiddagste, ett glas mousserande och middag ingår i priset. Dessutom har ni tillgång till relaxavdelningen vid sjön Skedviken, med utomhusjacuzzi och panoramautsikt. På fredagar serveras en fast fyrarättersmeny till middag och på lördagar kan ni välja bland olika trerätters. Priset för slottsweekend med en övernattning startar på 1595 kronor per person.
Läs mer om erbjudandet på Rånäs Slott.

4. Lyxig weekend på Nääs Fabriker

Utanför Göteborg på vägen mot Alingsås hittar du Nääs Fabriker, som ligger vackert belägen vid sjön Sävelången. Här kan ni lyxa till det rejält med champagne och godsaker, eftermiddagsfika och en femrätters middag. Övernattar gör ni i dubbelrum och på morgonen serveras frukost. Under vistelsen finns möjlighet att både slappa med en bok eller att prova något träningspass på den närbelägna Skönhetsfabriken. Pris från 1750 kronor per person.
Läs mer om erbjudandet på Nääs Fabriker.

5. Weekend på Krägga Herrgård

Krägga Herrgård är belägen utanför Bålsta i natursköna omgivningar. Vid ankomst serveras eftermiddagsfika och på kvällen avnjuter ni en fyrarätters middag innan ni sover gott i dubbelrum. Under vistelsen har ni fri tillgång till bastu, bubbelpool och biljard. Dessutom en stor frukostbuffé på morgonen.
Läs mer om erbjudandet på Krägga Herrgård.

Fler romantiska weekendpaket i Sverige.
Alla romantiska paket oavsett land.

Femstjärnig lyx på Alla hjärtans dag

Fyrstjärnig lyx på Alla hjärtans dag

Femstjärnig lyx i grannländerna

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21