Kanarieöarna inklusive allt

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Ving
Här hittar du några av Kanarieöarnas skönaste semesteranläggningar som erbjuder all inclusive, bokningsbara hos svenska charterarrangörer.

Vi får ofta frågor om vilka hotell som är mest prisvärda, har något extra eller är värda att titta närmare på av någon annan orsak. Därför har vi tagit fram ett urval av hotell som rekommenderats oss av resenärer och reseproffs. Här är utvalda hotell där all inclusive antingen är inkluderat i priset eller mot ett tillägg.

Gran Canaria

Det största resmålet bland Kanarieöarna med tusentals återvändare från år till år. Har på senare år siktat in sig på turism med högre krav på komfort och service och lyckats mycket väl med sin satsning på lyxiga spa-hotell.

Gran Canaria Princess
Vill du bo nära det mesta i populära och mycket turistanpassade Playa del Inglés, så är nyrenoverade Gran Canaria Princess ett bra alternativ. Det 4-stjärniga hotellet passar utmärkt för dig som är över 18 år och önskar centralt läge, trevligt poolområde med uppvärmd pool vintertid och aktiviteter som tennis. En av flera nyheter på hotellet är det stora relaxcentret med fokus på kropp och själ.
Mer information och priser: Gran Canaria Princess

Gloria Palace Amadores
Ett klassiskt, mycket uppskattat och lyxigt hotell, speciellt populär hos den något mognare publiken. Hotellet ligger mycket ståtligt på en klippa vid Amadores-stranden på Mogan-kusten med skön pool-anläggning, med uppvärmda pooler vintertid, som har milsvid utsikt över havet. Utmärkta restauranger och en exklusiv spa-anläggning med inomhus-pool.
Mer information och priser: Gloria Palace Amadores

Blue Village Playa Feliz
Familjefavorit direkt på stranden i solsäkra Bahia Feliz. Lägenheter i tvåvåningshus, fin poolanläggning, Bamse-klubb och många aktiviteter, vad behövs mer? All inclusive mot tillägg.
Mer information och priser: Blue Village Playa Feliz

Seaside Hotel Sandy Beach
Ett topprankat 4-stjärnigt hotell för den som söker lyxig och bekväm all inclusive i Playa del Inglés, utmärkt för dig som reser utan barn och har höga krav på komfort. Ligger ett par hundra meter från stranden, har ett litet poolområde och mycket bra all inclusive.
Mer information och priser: Seaside Hotel Sandy Beach

H10 Playa Meloneras Palace
Vid det lite mer eleganta Las Meloneras hittar du detta 4-stjärniga hotell som erbjuder en bra all inclusive mot tillägg på grundpriset. Modern design, utsikt över golfbanan och den lilla hamnen, ett mycket uppskattat spa och hög servicegrad gör hotellet till ett intressant alternativ när du semestrar med lite större budget. Vill du ha det barnfritt, så finns det flera pooler där enbart vuxna för göra kanonkulan.
Mer information och priser: H10 Playa Meloneras Palace

Teneriffa

Störst bland Kanarieöarna och vulkanen Teide är ett av öns kännetecken.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental
Inte billigt, men mycket, mycket bra för dig som har stor budget och vill uppleva ett annorlunda och omskrivet hotell med golf, spa och skön utsikt. Högtidsdag, bröllopsresa eller bara en stor lust att skämma bort dig är bra orsaker att se närmare på hotellet, som är beläget i ett naturreservat nära flygplatsen på södra Teneriffa. Spännande design, mycket stort poolområde, spa och mycket bra restauranger. Speciellt lämpligt för dig som reser utan barn.
Mer Information och priser: Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental

Park Club Europe
I Playa de las Americas, nära strand, shopping och nöjen. Hotellbyggnaderna ligger i en vacker trädgård och har ett poolområde med uppvärmd pool vintertid. Uppskattat hotell för dig som vill kunna gå till det mesta.
Mer Information och priser: Park Club Europe

Hotel Jacaranda
I Playa de Fanabé strax utanför Playa de las Americas. Solresor erbjuder bekväma VIP-våningar på solsidan med utsikt över ett attraktivt poolområdet. 500 meter till stranden. Halvpension ingår i priset, all inclusive mot tillägg.
Mer information och priser: Hotel Jacaranda

Fuerteventura

På Fuerteventura hittar du riktigt bra stränder med gott om plats för alla. Ön känns lite mer genuin än Gran Canaria och Teneriffa och det är fortfarande många som inte varit här.

Designhotel R2 Bahia Playa & Spa
Läckert hotell för vuxna beläget alldeles vid stranden med gångavstånd till byn Tarajalejo. Rymliga, lyxiga och fräscha rum, pool och spa.
Mer information och priser: Designhotel R2 Bahia Playa & Spa

Clubhotel Riu Oliva Beach Resort
Utmärkt familjehotell direkt på stranden utanför Las Dunas. Pool med havsutsikt och möjlighet till familjerum.
Mer information och priser: Clubhotel Riu Oliva Beach Resort

Lanzarote

Naturskön vulkanö med mörka lavastränder och vacker natur. Bila gärna runt ön och upplev det säregna landskapet.

Sandos Papagayo Beach Resort
Lugnt och skönt 4-stjärnigt hotell med vacker utsikt över havet. Ligger utanför byn Playa Blanca. Poolområde med flera pooler, uppvärmda under vintern.
Mer information och priser: Sandos Papagayo Beach Resort

Mer all inclusive i Reseguidens jämförelsetjänst

- All inclusive på Gran Canaria >>
- All inclusive på Teneriffa >>
- All inclusive på Fuerteventura >>
- All inclusive på Lanzarote >>

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.