Julens charterresor 2009

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: missmema, medlem sedan 2008
Ska du resa på charter under julen är det hög tid att boka nu. Det är ont om resor för den som vill fira jul på varmare breddgrader.

Hit finns det dock fortfarande resor:

Kanarieöarna

Kanarieöarna har en enastående kombination av storstadspuls, sol och strandliv. Till ögruppen tillhör: La Palma, La Gomera, El Hierro, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Lanzarote. Resenärer lockas framför allt till Kanarieöarna av stabilt klimat, en jämförelsevis kort flygresa och fina stränder.
Prisexempel: Fuerteventura: 4-stjärnigt 1-rumslägenhet på Corralejo Beach, 1 vecka från 21 dec., flyg från Malmö, med Ving: 6815 kronor per vuxen.

Thailand

Thailand är ofta refererad till som det gyllene landet, eftersom det avspeglar en viss lyster. Thailändarna är gästfria och du känner dig välkommen så fort du landat. Södra Thailand briljerar med en mängd resmål med billig shopping, paradisiska öar, härliga naturupplevelser och fantastiska stränder.
Prisexempel: Krabi: 4-stjärnigt hotell i dubbelrum på Maritime Park & Spa Resort, 1 vecka från 23 dec., flyg från Stockholm, med Apollo: 13098 kronor per vuxen.

Dominikanska Republiken

Det karibiska semesterparadiset Dominikanska Republiken har allt du kan förvänta dig av ett tropiskt semesterparadis. Resmålet har några av världens finaste stränder, frodiga regnskogar, fascinerande historia och en spännande mix av kulturer. Inte konstigt att det är det mest besökta resmålet i Karibien.
Prisexempel: Punta Cana: 4-stjärnigt hotell i dubbelrum på Barcelò Dominican Beach, 2 veckor från 24 dec., flyg från Köpenhamn, med Apollo: 30298 kronor per vuxen.

Gambia

Gambia, Afrikas minsta land, är ett solsäkert resmål. De långa gyllengula stränderna kallas ofta för Gambias Guld och sträcker sig i princip längs hela kusten. Landet bjuder också på ett fantastiskt djur- och naturliv. Längs med hela Gambiafloden växer tät tropisk regnskog och vid mangroveträsken är djur- och fågellivet som mest intensivt.
Prisexempel: Bakau: 3-stjärnigt hotell i dubbelrum på Bakotu Hotel & Apt., 1 vecka från 21 dec., flyg från Stockholm, med Ving: 8665 kronor per vuxen.

Egypten

Egypten är ett varierat och spännande resmål. Möjligheterna spänner från urgamla stenar och tempel till moderna diskotek och dykning i de vackraste vatten. Korallreven i Röda havet anses vara några av de vackraste i världen. Åker du till Egypten är du garanterad sol och värme, exotiska basarer och marknader, samt en massa spännande utflykter.
Prisexmpel: Hurghada: 4-stjärnigt hotell i dubbelrum på Grand Seas Resort, 1 vecka från 22 dec., flyg från Malmö, med Solresor: 6748 kronor per vuxen.

Prissök: 2009-09-30.