Jul i tropikerna - här är de sista resorna

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Thinkstock
Nu reser svensken iväg från julstöket som aldrig förr, jakten på resor blir allt värre.

Som vi skrivit tidigare, så var det länge sedan julresorna varit så heta som i år. Ett ganska visset sommarväder och möjligheten till lång ledighet med uttag av få semesterdagar ger naturligtvis ett oerhört sug efter resor till solen. För den som tänkt sig att åka iväg under julledigheten innebär detta högre priser och allt mindre resor att välja bland. Men det är inte hopplöst, vi har tagit fram alla de långresor som finns kvar hos charterarrangörerna. Här finns en del att kika runt på, hittar du något bra rekommenderar vi dig att boka så snart du kan.

Här är resorna över jul

Vi har ställt samman en färdig sökning i vår chartertjänst där du hittar alla resor till de mer fjärran belägna resmålen. Sökningen gäller resor från viss avreseort med avresedag från den 18 december. Du kan själv ändra filtreringen så att den passar dina önskemål. Priset som visas avser en person med del i dubbelrum, resa med flyg och boende. Och, ja, alla resmålen i sökningen ligger inte i tropikerna. Vi har valt att ta med dem ändå eftersom de uppfattas som lite exotiska av oss vanliga resenärer, speciellt nu när molnen hänger strax ovanför huvudet på oss.

Avresa Stockholm

Klicka på länken för att se resorna i jämförelsetjänsten:
- Charter jul 2012, avresa v. 51
- Charter jul 2012, avresa v. 52

Avresa Göteborg

Klicka på länken för att se resorna i jämförelsetjänsten:
- Charter jul 2012, avresa v. 51
- Charter jul 2012, avresa v. 52

Avresa Malmö/Köpenhamn

Klicka på länken för att se resorna i jämförelsetjänsten:
- Charter Malmö/Köpenhamn, avresa v. 51
- Charter Malmö/Köpenhamn, avresa v. 52

Spartips

För dig som vill komma lite billigare undan och har möjlighet att ta ledigt, så rekommenderar vi att du reser i början av december eller i mitten på januari istället. Det brukar betyda betydligt bättre priser.

- Charter från Sverige v. 49 och v. 50

- Charter från Sverige januari

Prisexempel v. 51, avresa från Stockholm


Charterkampanjer