– Jag finner inga ord!

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: gasfot, medlem sedan 2008
Foto: ingridhell, medlem sedan 2007
Ingrid Hellström är den medlem på Reseguiden som röstats fram till Årets Turistinspiratör. I vinstpotten ligger en resa till det soliga Thailand.

Ingrid, mer känd på Reseguiden som Ingridhell har blivit utsedd till Årets Turistinspiratör 2010. När vi ringer upp Ingrid för att berätta de goda nyheterna blir hon väldigt förvånad och glad.

– Jag finner inga ord! Skojar du? Redan när jag blev nominerad hoppade jag och skuttade av glädje och förra året blev jag jätteglad bara för ett diplom, det är äran som är det allra bästa, utbrister Ingrid.

Ingrid har ett brinnande fotointresse

Ingrids bilder är populära på Reseguiden och bland motveringarna i nomineringsdelen av tävlingen nämnde många hennes sköna foton.
Det brinnande fotointresset speglar av sig på hennes egen sida på Reseguiden, men hon gillar också att inspireras av andras resebilder.

– Jag gillar att kolla på olika bilder från resmål på Reseguiden. Albumen är jätteroliga, där skrivs det lite också, berättar Ingrid. Själv har hon alltid med sig hela tre kameror när hon reser.

– Min man brukar säg att jag får bära allt det där själv, men det gör jag så gärna, säger Ingrid med ett skratt.

På Ingrids egen sida kan du inspireras av mer än tusen bilder, många är från favoritlandet Grekland, men även exotiska resmål som Maldiverna.

Snart bär det av till Thailand

I och med vinsten i Årets Turistinspiratör bär det också snart av till Thailand. Ingrid har besökt Thailand en gång tidigare, under vintern 2006/2007. Då provade de Koh Chang, som då fortfarande kändes väldigt oexploaterat. Nu lockar fler små orörda öar.

Som vinnare i tävlingen Årets Turistinspiratör får Ingrid en valfri resa till Thailand, värd 25 000 kronor, från Thailändska Turistbyrån. Under året kan Ingrid njuta av Thailands soliga stränder och förhoppningsvis får vi se många sköna bilder från resan på Reseguiden.se.

Martin och Jenny på prispallen i Årets Turistinspiratör 2010

Stort grattis även till Martin “Mbild” Flodström och Jenny “Ynnej1976” Throzell som hamnade på andra, respektive tredje plats i tävlingen.

Surfa in på Ingrids egen sida på Reseguiden.

Nyfiken på Thailand? Inspiration och resor här.

Mer om Thailand på Thailändska Turistbyrån.

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26