Ingridhell – en hängiven resentusiast

Maria
Medlem sedan 2007

Foto: ingridhell, medlem sedan 2007
Foto: ingridhell, medlem sedan 2007
Foto: ingridhell, medlem sedan 2007
Foto: ingridhell, medlem sedan 2007
Ingridhells bilder är Reseguidens mest kommenterade och hennes färgglada kompositioner och fylliga resealbum skapar glädje och reslust på Reseguiden.

Ingrid kallar sig Ingridhell på Reseguiden, är 51 år och bor i Umeå där hon arbetar som frisör.

– När man reser så växer man som människa. Dels på bredden av all god mat, men man växer även av erfarenheter som man får, skriver Ingridhell på sin sida Reseguiden.

Färgglada bilder och vackra kompositioner

Hon har varit medlem sedan november 2007.
– Jag använder forumet mycket och tittar på andras bilder. Eftersom mitt största intresse är fotografering så har jag väldigt många bilder på min egen sida. En del av dom har jag gjort som resealbum så att det ska gå lättare att titta, berättar Ingrid.

På Ingrids sida finns inte mindre än 876 bilder och 21 resealbum samt både filmer och bloggar. Hennes färgglada bilder och vackra kompositioner från både när och fjärran har gjort henne till den mest kommenterade medlemmen på Reseguiden.

Hjärtat bultar lite extra för Grekland och Maldiverna

– Jag har Grekland i mitt hjärta sen 30 år tillbaka. Rhodos är min favoritö och varje gång som jag kommer dit så är jag “hemma”. Jag har besökt många andra länder också och det finaste är Maldiverna som är som ett Paradis. Efter att ha varit där så finns det inga drömresmål. Jag har redan varit där, säger Ingrid.

Bästa resminnet är inflygningen över Maldiverna.
– Att få se atollerna uppifrån och den vackra färgen på vattnet har etsat sej fast i mitt minnet. Dit åker jag gärna tillbaka, säger hon.


Vill du ge din röst till Ingridhell? Gå till tävlingssidan här.
Kolla in Ingridhells sida på Reseguiden