Höstens all inclusive i Turkiet

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
I höst fortsätter värmen i all inclusive-paradiset Turkiet. Här jämför vi de bästa priserna för dig som vill stressa av en vecka eller två vid Medelhavet.

Turkiet har lockat turister sedan antiken. Det finns många pärlor i detta populära all inclusive-paradis. Resmålet passar perfekt för hela familjen, kompisgänget eller de nyförälskade. Det finns mycket att se, god mat och både långa stränder och härliga poolområden.

Åk till Saint Tropezliknande Bodrum, de populära badorterna Side, Alanya och Antalya eller segla i skärgården. Missa inte heller att bada hamam och smaka mer än gärna på det turkiska köket, som är en mix av Asien och Europa. Du startar ofta måltiden med soppa eller meze.

Här nedan hittar du alla resor med all inclusive till Turkiet, till rabatterat pris. Priserna gäller per person när två personer reser tillsammans, med avresa 1 september till 20 november.


All charter med all inclusiveAll inclusive avresa StockholmAll inclusive avresa GöteborgAll inclusive avresa Malmö/KöpenhamnAll inclusive avresa Norrland


Hittade du inte din resa här ovan? I Reseguidens jämförelsetjänst för charter hittar du låga priser på charter till Turkiet. Klicka här för att läsa mer och boka.