Hon får bada i 10 000 spänn

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Foto: anna_lonnstrom, medlem sedan 2009
Två dagar på spa i total lyx och avslappning. Anna Lönnström,25, från Kristinehamn har vunnit Reseguidens stora tävling. Hon får en helg på valfritt spa med behandlingar till ett värde av 10 000 kronor.

Grattis! Hur känns det?
– Tackar, jag blev nästan lite chockad!

Hur kommer det sig att du var med i tävlingen?
– Jag och min pojkvän ska åka till Thailand i februari och jag var inne på Reseguiden för att få lite tips. Då såg jag tävlingen och tänkte att jag har ju varit på Selma Spa flera gånger och tyckt att det var bra, så då röstade jag på det.

Har du tänkt på vilket spa du vill åka till nu? Du får ju välja på 21 spaanläggningar i Sverige, Norge och Danmark.
– Jag funderar på Yasuragi Hasseludden i Stockholm. Det låter spännande med ett japanskt spa och är inte heller så jättelångt att åka. Jag tar nog med min syster dit någon gång i januari eller februari, då det fortfarande är ruggigt ute och det skulle vara skönt att vila upp sig lite.

Vilket är ditt drömresmål?
– Jag drömmer om att åka till Maldiverna eller Mauritius. Men det är ju lite dyrare så tänker att det blir när jag gifter mig i framtiden.

Hur reser du?
– Jag brukar oftast åka på solsemester, mest charter. Har blivit några resor till Egypten All-inclusive. På sommaren åker jag ofta inom Sverige, varit mycket och fjällvandrat och fiskat.