Hitta påskkycklingarna

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Påsken är här och då tycker vi det är skoj med en liten tävling. Vi har gömt tre påskkycklingar bland alla våra härliga foton i vårt forum.

Tävlingen är avslutad men vi önskar alla en härlig och glad påsk!

Du får tre olika ledtrådar varje dag med start här nedan. Så fort du hittar fotot med kyckligen kommenterar du denna artikel med länk till fotot eller postar länken till fotot på vår Facebook. Tävlingen pågår tills alla kycklingar är hittade. Tre vinnare koras och du kan vinna resespel och biobiljetter!

In och sök efter kycklingarna bland alla våra bilder här.

Kyckling 1 - Vår första kyckling gillar värme och njuter på en paradisstrand. Landet, som börjar på M, ligger i väst och är väldigt populärt bland svenska resenärer. Kyckling 1 är hIttad av vår medlem Strip!
Här är kyckling 1!

Kyckling 2 - En favoritstad för många i det stora landet i väst. Kycklingen har hittat en känd plats med bra utsikt. Kyckling 2 är hittad av Gunilla Johansson. Här är kyckling 2.

Kyckling 3 - Ett litet land i Europa. Åk skidor eller njut vid en fin sjö. Kycklingen gillar att sitta vid hamnen. Kyckling 3 hittades av Lydia Ogunlowo. Här är kyckling 3.