Topp 5: Thailands bästa familjehotell

Stine
Reseguiden, besökt 19 länder

Foto: iStock
Att resa med barn är självklart fantastiskt kul, men det kan ibland också vara en utmaning med specialmat och extra utrustning som ska med i packningen. Det kan då vara skönt att veta att det mesta på hotellet är barnsäkert och att andra resenärer inte kommer störa sig på barnskrik och plask i poolen.
Publicerad 18 september 2019

Att hitta hotell som uppfyller dessa krav, och som dessutom ligger på eller nära stranden kan ibland vara väldigt svårt. För att underlätta för dig har vi här letat fram Thailand bästa familjehotell med närhet till paradislika och barnvänliga stränder.

1. Ramada Resort Khao Lak

Extra lyxigt familjehotell vid stranden i vackra och barnvänliga Khao Lak. Hotellet har en barnpool i hotellträdgården och i baren på terrassen kan ni avnjuta kalla drycker. Det är gratis att låna handdukar vid poolen. Samtliga rum har aircon, möblerad balkong/terrass och wifi. Det finns även en spaavdelning för föräldrar som behöver koppla av och ett mindre gym för den som vill träna.
Sök priser till Ramada Resort Khao Lak

2. Horizon Karon Beach Resort & Spa, Phuket

Ett härligt familjehotell omgivet av grönska nära Karon Beach. Hotellet har en separat familjeavdelning med stor pool, barnpool, lekplats och solstolar. Behöver ni vila från solen ett tag finns ett spelrum med tv-spel, biljard, fotbollsspel med mera. Till stranden är det 250 meter och för att nå restauranger och butiker i Kata centrum är det också 250 meter. Res hit med Apollo.
Sök priser till Horizon Karon Beach Resort & Spa

3. Sunwing Resort Bangtao Beach

Ett ultimat familjehotell med bästa läge vid stranden Bangtao Beach. Här erbjuds bland annat barnklubb, gratis wifi, spa och sviter för upp till 6 personer. Det går även att boka ett rum med “Swim out”, där du kan hoppa i plurret från din privata terrass. Hotellets stora familjepool är hela 1340 kvadratmeter stor. Den åtta kilometer långa stranden ligger alldeles nedanför hotellet och lockar till salta och svalkande dopp.
Sök priser till Sunwing Resort Bangtao Beach

4. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, Krabi

Det här lyxiga familjehotellet ligger vid lugna Klong Muang och har en av Thailands största pooler. Här finns rum för upp till 5 personer. Boka halvpension eller all inclusive för att göra resan ännu enklare. Här finns flera riktigt bra restauranger.
Sök priser till Sofitel Krabi Phokeethra

5. Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Det här läckra lyxhotellet är inbäddat i grönska och ligger på en egen strand. Det finns ett poolområde och hotellet har även spa, gym och skönhetssalong. Barnen kan leka och bada loss i barnpoolen. Det finns också lekplats, lekrum och internationell barnklubb. Båt från Ao Nang tar er till hotellet på cirka 10 minuter. En ren lyxresort med andra ord.
Sök priser till Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Hitta fler familjehotell i Thailand:

Jämför alla charterresor med familjehotell i Thailand


Charter till Thailand



Erbjudanden från våra samarbetspartners