Hits for kids i Thailand

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Barn och Thailand... den perfekta mixen. Hotellen är barnvänliga, lokalbefolkningen otroligt barnkär och servicen är top notch. Här ger vi dig Thailands bästa hotell för dig som reser med barn och/eller ungdomar.

Vi har valt ut hotell som passar lite extra perfekt för dig som är barnfamilj. Inspireras och boka resan till ett av vinterns hetaste resmål Thailand.

Blue Star Centara Kata Beach, Kata Beach

Det här fyrstjärniga hotellet är en favorit i Kata Beach-området och här bor familjen riktigt bra i lägenheter med plats för många. Du har nära till både centrum och stranden. Föredrar du poolhäng så finns det tre poolområden att välja mellan med sköna vattenaktiviteter för barnen. Du kan träna, njuta av en skön spabehandling och det finns familjeaktiviteter flera gånger i veckan.

- Hit reser du med Fritidsresor. Hitta och boka hotellet.

Merlin Beach Resort, Phuket

Vill du bo i Phuket så passar det här hotellet med fyra stjärnor helt perfekt, beläget på en ostörd udde. Det finns tre härliga poolområden, barnklubb och aktiviteter för stora som små. Vill du känna sand mellan tårna så finns det två stränder alldeles i närheten. För den som gillar att aktivera sig så finns det bra träningsmöjligheter och för den shoppingsugne så ligger Patong några kilometer bort. Bo rymligt i rum för upp till sex personer. Välj till all inclusive för att få en extra bekväm semester.

- Hit reser du med Fritidsresor. Hitta och boka hotellet.

Sunwing Resort Kamala Beach, Phuket

Det här prisbelönade familjehotellet ligger vid den populära Kamalastranden, en långgrund och barnvänlig strand perfekt för många sandiga dagar. Hotellet har fyra stjärnor och sviter för upp till sex personer. Varför inte till exempel lyxa till det och boka en svit med med poolaccess? I poolområdet finns hela åtta pooler och något att hitta på för alla i familjen. I den skandinaviska barnklubben leker barnen med de lekfulla maskotarna Lollo och Bernie. För den som måste vara uppkopplad så finns gratis wifi över hela området.

- Hit reser du med Ving. Hitta och boka hotellet.

Deevana Plaza, Krabi

På det här fräscha hotellet bor stor som liten perfekt under den thailändska semestern. Poolområdet har två pooler och en separat barnpool för de minsta familjemedlemmarna. Hotellet har egen barnklubb där barnen kan leka när de vill ta en paus från plurret. För den som vill sätta guldkant på upplevelsen så finns en spaavdelning med både massage och jacuzzi. I de snygga familjerummen kan du bo upp till fem personer. Vill du bada i havet eller prova utbudet i stan så ligger strand och centrum dryga en halv kilometer bort.

- Hit reser du med Apollo. Hitta och boka hotellet.

Emerald Beach Resort & Spa, Khao Lak

Detta är ett fint och barnvänligt hotell beläget precis vid havet några kilometer utanför centrum i Khao Lak. Omgivningarna är lummiga och hotellet består av flera olika byggnader. Det finns aktiviteter för hela familjen och en skandinavisk barnklubb där barnen kan roa sig för fullt. Vid de två poolområdena får familjen en riktigt avkopplande och rolig badsemester. För den som vill träna eller ta en spabehandling så går detta också utmärkt. Är familjen stor finns det både rum och villor för fem personer.

- Hit reser du med Ving. Hitta och boka hotellet.

The Sunset Beach Resort, Koh, Kho Khao

På det här nya hotellet med fyra stjärnor bor du precis vid stranden. Du kan självklart varva strandhäng med poolhäng vid det stora och centralt belägna poolområdet. För de simkunniga barnen finns en rolig giraffrutschkana medan de minsta kan plaska i en separat barnpool. Njut av dagens alla måltider vid restaurangen med utsikt över havet. Vill du dela med dig av semesterkänslan på dina sociala medier så har hotellet fritt wifi. Välj att bo i bungalow eller i stort dubbelrum för upp till fyra personer.

- Hit reser du med Apollo. Hitta och boka hotellet.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Alla charterresor till Thailand
- Alla familjevänliga charterresor till Thailand
- Alla hotell i Thailand

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26