– Hit längtar jag tillbaka

Marlene
Medlem sedan 2006, besökt 13 länder

Foto: myllerlind, medlem sedan 2007
Foto: tima, medlem sedan 2006
Foto: lindalundstedt, medlem sedan 2006
Vissa ställen känns rätt direkt. Det är något särskilt med stämningen som gör att du aldrig vill därifrån. Reseguidens medlemmar tipsar i diskussionen "Vilket land vill ni åka tillbaka till?" om ställen de vill uppleva igen.

<a href="http://www.reseguiden.se/minsida/laplander">Laplander tipsar om Madeira:</a>
Madeira har allt det jag uppskattar med ett bra resmål. Det är lugnt och skönt, bra mat, trevliga människor, dramatisk natur och det där lagom mellanmjölkaktiga vädret – inte för varmt och inte för kallt utan just så där lagom för en blekfet svensk som jag och dessutom fantastiska möjligheter till vandring.

<a href="http://www.reseguiden.se/minsida/mizan">Mizan gillar Kambodja:</a>
Kambodja absolut… kan inte tänka mig att inte åka tillbaka dit. Ett vackert land, underbara människor och såklart Angkor Wat.

<a href="http://www.reseguiden.se/minsida/sierra">Sierra diggar Abu Dhabi:</a>
Abu Dhabi är en mysig storstad som inte är lika exploaterad som Dubai, men har i princip samma utbud vad gäller fantastiska krogar av alla sorter och prisklasser samt allt övrigt man kan önska sig.

<a href="http://www.reseguiden.se/minsida/kustaffe">Kustaffe återvänder gärna till Bali och Indien:</a>
Bali och Indien är för mig mycket speciella platser som jag vill besöka åter många gånger. Man hinner aldrig att utforska allting på en plats efter ett par besök – det krävs mycket, mycket mer.

Läs hela diskussionen här.